Sorsolás után, francia túra előtt

Vissza
Sorsolás után, francia túra előtt

Csapatunk remek játékkal jutott tovább a legjobb négy közé a Magyar Kupában. Szerda délelőtt eldőlt, hogy a Final Four házi gazdája Pécs lesz. Az elődöntőben április 12-én 16 órakor a Tatabánya ellen lépünk pályára, a másik ágon a Veszprém a Gyöngyössel c

34–20-ra nyertünk, és 58–45-ös összessítéssel továbbjutottunk a Magyar Kupában a Csurgói KK ellen, és ott vagyunk a négyes döntőben, amelynek a házigazdája Pécs lesz. 

„Mindenki kékbe! Mindenki Pécsre!” – ez a drukkereink szlogenje, a Final Four-t április 12-én és 13-án rendezik a Mecsekalján.

A Pick Szeged mellett a címvédő MKB-MVM Veszprém, a Tatabánya és a Gyöngyös a résztvevője a finálénak. Csütörtök kora délelőtt sorsoltak, és eldőlt, hogy a Tatabánya ellen csatázunk majd a döntőbe jutásért. A meccsünk 16 órakor kezdődik. A másik ágon a Veszprém (kezdés: 14 óra) a Gyöngyössel csap össze.

Április 13-án előbb a bronzmeccset, majd ezután a döntőt rendezik a Lauber Dezső sportcsarnokban.

A Pick Szeged a sikeres szerdai ütközet után nem sokat pihenhet, hiszen vasárnap 17 órakor Franciaországban, az EHF-kupa csoportkörének rangadóján Nantes-ban lép pályára. A Pick szombaton reggel kel útra, Budapestről egy külön kisgéppel megy a francia városba. Este a meccshelyszínen tréningezik, majd vasárnap következik a csoportelsőségről döntő csata.

A találkozót a Digi Sport2 élőben közvetíti. A delmagyar.hu Útinapló formájában számol be az útról, illetve onlien tudósításban számol be a találkozóról. Csapatunk Facebook oldala – lassan 30 ezres lesz a tábor – fotókkal, videókkal jelentkezik a túráról.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.03.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR