Izzasztó szombathelyi napok

Vissza
Izzasztó szombathelyi napok

Harmadik napja készülünk a szombathelyi edzőtáborban. A tervek szerint zajlik a munka.

„Jó reggelt!” – köszön minden reggel 7.30-kor Djordje Ignjatovics, csapatunk terapeutája. Minden játékos szobája ajtaján kopogtat, hiszen indul a nap, a felkészülés. Harmadik napja készülünk Szombathelyen. Nagy köszönettel tartozunk a helyieknek mindenért, hiszen ideális feltételek között edzhetünk, a szállásunk tökéletes.

Egy dologra nem számítottunk: arra, hogy ilyen rekkenő hőség lesz. De nem veszünk vissza a meleg ellenére sem a tempóból, minden a tervek szerint zajlik. Futás, kondi és tornatermi edzés szerepel a programunkban.

A Savaria Aréna kiváló helyszín, itt nem kell megküzdenünk a kánikulával. Pénteken kétszer is itt készülünk: délelőtt és délután. A kettő között pedig a konditeremben is „rendet rakunk”, az erőnléti fejlesztés nem maradhat ki a programunkból.

„Nem egyszerű egy sportoló élete egy edzőtáborban. De nem ért semmi sem váratlanul bennünket, tudtuk, tudtam, hogy ezt a másfél hetet valahogyan túl kell élni. Olyan problémám nincs, hogy este ne tudnék elaludni, mert napról napra egyre nagyobb terhelést kapunk. A futás az egyik legkeményebb része a felkészülésnek, főleg, hogy állva is izzadunk, annyira meleg van. Szerencsére a csapat összetartó ereje mindenkinek sokat segít. A viccek, a tréfák azért mindig előtérbe kerülnek, bármennyire is fáradtak vagyunk, egy jó poén felvidít bennünket. Még egy hét van hátra, szerintem mindenki vágja a centit, de tudjuk: egy jó alap sokáig elkísér. Mi pedig komoly célokkal vágunk neki a szezonnak, és ehhez én is szeretnék nagyon sokat hozzátenni” – nyilatkozta Rosta Miklós.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Unger Tamás

 

Közzétéve: 2020.07.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR