Boldog születésnapot, dr. Bérczi Mihály!

Vissza
Boldog születésnapot, dr. Bérczi  Mihály!

Ma ünnepli 90. születésnapját klubunk egyik alapítója, dr. Bérczi Mihály.

Drága Misi bácsi!

Boldog születésnapot! Erőt, jó egészséget kívánunk a MOL-PICK SZEGED-család nevében. Ez a nap Önről szól, mi is boldogan ünnepelünk, koccintunk ezen a csodás napon.

Sokszor mondtuk már, de most is ezt tesszük: köszönet! Köszönet, mert közel 59 éve egy olyan dolgot hoztak létre a néhai Ludányi Mártonnal közösen, amely sokunk életének a része lett, ez pedig nem más, mint a szegedi férfi kézilabda.

Alkotni hatalmas dolog. Ebben pedig élen járt Misi bácsi. Elindított egy olyan úton bennünket, amit azóta is követünk. Megyünk, dolgozunk, fejlődünk, építkezünk mindig közösen. Úgy, ahogyan a kezdetekkor tették. Talán ebben van a mi erőnk, hogy követjük azt példát, amit az alapítóink teremtettek meg.

Mit tanultunk Misi bácsitól? Rengeteg mindent! Az alázatot, a kitartást, a hűséget, a jó kedvet, a segítőkészséget. Sokszor jön el a meccseinkre, a rendezvényeinkre, így személyesen ismerhetjük meg gondolatait, hihetetlen tapasztalatát és a nem mindennapi humorát. Az egyik ilyen partinkon, amikor a játékosaink megtudták, hogy körükben ülnek az alapítók, mind felálltak, és odamentek. Úgy tettek, mint ahogyan a szurkolók teszik a meccsek után. Sorban álltak egy fotóért. Ez a szép a sportban, talán ezért vagyunk mások, mert nálunk az érzések nagyon sokat jelentenek. Érzelmek nélkül a profi sport sem létezhet. Percekig készültek ezek a képek, biztos, hogy örök emlék marad mindenkinek ez a fotó, főleg azért, mert mindenki kapott hozzá egy-egy kedves mondatot.

Misi bácsi! Sokat kaptunk Öntől! Ha lehetne, akkor most a Mi táborunk egyszerre énekelné: „Boldog Szülinapot!”

Tisztelettel
a MOL-PICK SZEGED-család

Közzétéve: 2020.07.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR