Jonas Källman: egyre keményebben edzek

Vissza
Jonas Källman: egyre keményebben edzek

Csapatunk július 27-én kezdi el a felkészülést. Kapitányunk, Jonas Källman egyre keményebben edz.

- Mi újság? Hogyan vagytok?

- Spanyolországban töltjük a szabadságunkat, az otthonunkban vagyunk leginkább, jól vagyunk! Kicsit szomorú vagyok, mert a koronavírus-járvány miatt nem tudtunk elutazni Svédországba, így nem tudtam megölelni édesanyámat és édesapámat, illetve a testvéreimet sem láthattam.

- Mi a napi programod?

- Edzem minden nap, egyre keményebben, próbálom magam formában tartani. Ez sok időmet kitölti. A legfontosabb, hogy vigyázzunk magunkra, így nem járunk étterembe, játszótérre sem. Szerencsére a közelünkben van a tengerpart, így oda sokat lemegyünk, de a tömeget kerüljük.

- A fiaid mivel játszanak a legszívesebben?

- A Lego a mindenük. Építenek, nagyon sokat játszanak. Jó testvérek, a kicsi mindig azt csinálja, amit a nagy.

 - Mit szólsz a Bajnokok Ligája sorsoláshoz?

- Szerintem teljesen rendben van, jónak tartom. Fontos lesz, hogy minél jobb helyen végezzünk, bízom benne, hogy ez az első két hely valamelyike lesz, mert akkor jóval könnyebb lenne az utunk a csoportmeccsek után. Ha ez nem jönne össze, akkor nehezebb feladat várna ránk, de én reménykedem a jó és sikeres szereplésben.

- Mikor térsz vissza Szegedre?

- A terveim szerint a rajt előtti hétvégén, de ez addig még változhat.

 - Mire számítasz az edzőtáborban?

- Rogla kiváló hely a felkészülésre, nagyon megszerettem. Biztos vagyok abban, hogy a stáb, Pastor edző, Marko és Kornél kemény és izzasztó napokat készít elő nekünk. Tavaly is remek alapot kaptunk, idén is hasonlóra számítok. 

Interjú: Süli Róbert

Közzétéve: 2020.07.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR