Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Vissza
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

- Hogyan vagy?

- Köszönöm szépen, minden a tervek szerint halad, továbbra is Madridban vagyunk a családdal. Szépen gyógyul a térdem, tele vagyok pozitív energiával, amely segíti a felépülésem. Egyetlen dolgot viselek nehezen, az pedig a nagy meleg. Rekkenő a hőség itt nálunk.

- Mit csinálsz a rehabilitáció alatt?

- A műtét után négy nappal már elkezdtem a rehabilitációt a fizioterapeutával. Már a beavatkozás előtt sokat dolgoztam otthon, edzettem, és ez igen hasznosnak bizonyult, mert látom és tapasztalom, hogy sokkal gyorsabban fejlődök. Ilyen helyzetben ez nagyon fontos, mert jól esik az ember lelkének, ha azt látja, napról napra jobb állapotban van. Már szépen járok, a lépcsőzés is megy felfelé, lefelé kicsit még szenvedek, de jó kezekben vagyok, és az otthoni orvosi stábbal is rendszeresen konzultálok.

-  A családod jól van?      

- Itt vannak velem Madridban ők is. Még egy pár napig maradunk, utána Barcelonába utazunk, lent leszünk egy kicsit a tenger mellett, így biztos vagyok abban, hogy ez is meggyorsítja a felépülésem. A Misterrel is rendszeresen beszélek, és nem maradok le a társak nyári napjairól sem, látom őket a közösségi felületeken, így követem őket.

- Hiányzik már a játék

- Áprilisban volt a legnagyobb meccshiányom, azt az időszakot nagyon nehezen éltem meg, mert legszívesebben a pályára futottam volna. Most a műtét kicsit megváltoztatott, arra koncentrálok, hogy minél gyorsabban rendbe jöjjek, együtt edzhessek a társakkal. Várom már, hogy újból Szegeden legyünk, addig is minden MOL-PICK SZEGED-családtagnak jó pihenést,  jó feltöltődést kívánok a nyárra.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.07.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/18
Szerdán a tét a Magyar Kupa négyes döntőbe jutás

Szerdán 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a PLER-Budapest otthonában lépünk pályára. A tét a négy közé jutás.

2024
03/16
Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Március 23-án (szombat) a Csurgói KK elleni hazai bajnokinkra meghívtuk a Down Alapítvány tagjait.

AZ ÖSSZES HÍR