Mirko Alilovic után kapta a nevét Ács Mirko

Vissza
Mirko Alilovic után kapta a nevét Ács Mirko

Kapusunk, Mirko Alilovic nagy kedvence a Baján élő szurkolónknak, Ács Tamásnak. A pünkösd vasárnap született kisfiának a Mirko keresztnevet adták.

Ács Tamás hatalmas szurkolónk. A Bács-Kiskun megyei Baján él, és a közelmúltban megszületett a kisfia. Mivel hatalmas kedvence kapusunk, Mirko Alilovic, így gyermekének a Mirko keresztnevet adták. A tejfakasztó buli remekül sikerült, garantált volt a jó hangulat, hiszen a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület több tagja is jelen volt.

- Kezdem az ilyenkor legfontosabbal: a párom és a kis Mirko is jól van. Miután pünkösd vasárnap megszületett a kisfiam, értesítettem Mirko Alilovic feleségét, Ivát, hogy mi a Mirko keresztnevet adtuk a gyermekünknek. Az Alilovic-család gratulált, és sok boldogságot kívánt nekünk. Nagyon meghatódtak a névválasztáson. Évekkel ezelőtt lettem hatalmas #kékek szurkoló. Egy Vardar elleni idegenbeli BL-meccs volt a premier. Azóta rengeteg Szeged-meccsen voltunk, a túrákra is elmegyünk. Vanda lányom, aki hét éves, igazi Bodó Ricsi-fan. Rengeteg rajzot készített már neki, a Bombázó pedig mindig nagyon örül az ajándéknak. A párom kedvence Jorge Maqueda volt, az enyémet pedig a kisfiam nevéből nem nehéz kitalálni. A terhesség alatt Szegedre jártunk orvoshoz, és egy vizsgálat után, amikor hazaértünk, döntöttük el, hogy Mirko lesz a kisfiunk neve. Közös döntés volt. A tejfakasztóra nem volt panasz, elérte a célját, remek hangulatban telt. Nekünk is hiányoznak a meccsek, már mindannyian nagyon várjuk a kezdést, hogy újra a #kékek táborában legyünk. A szurkolótársakkal éppen arról beszélgettünk a legtöbbet, hogy most már elvonási tüneteink vannak a meccsek hiánya miatt – nyilatkozta a boldog édesapa, Ács Tamás.

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.06.22.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR