Irány a Bajnokok Ligája főtábla

Vissza
Irány a Bajnokok Ligája főtábla

Klubunk megkapta az Európai Kézilabda Szövetségtől a Bajnokok Ligájához szükséges szabadkártyát, így a 16-os főtáblán szerepelhetünk a 2020-2021-es szezonban.

Pénteken döntött az Európai Kézilabda Szövetség, és klubunk megkapta a BL-hez szükséges szabadkártyát, ez azt jelenti, hogy a legjobb 16 között szerepelhetünk a 2020-2021-es szezonban. Ismét a legjobbak között küzdhetünk a nemzetközi porondon. Immár 18. alkalommal állhatunk rajthoz a Bajnokok Ligájában.

- Ez egy remek hír, amelynek az egész MOL-PICK SZEGED-család örül. Klubunk évről évre lép előre, komoly elismerést vívott ki nemzetközi szinten, ennek az eredménye, hogy ismét a főtáblán küzdhetünk, és várhatjuk a július 1-jei sorsolást – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter elnök.

A 2020-2021-es szezon Bajnokok Ligája résztvevői: MOL-PICK SZEGED, Telekom Veszprém, Paris Saint-Germain Handball, Barcelona, THW Kiel, SG Flensburg-Handewitt,  PGE Vive Kielce, HC Vardar 1961, HC PPD Zagreb, Aalborg Handbold, FC Porto, HC Meskov Breszt, Elverum Handball, RK Celje Pivovarna Lasko, HC Motor, HBC Nantes. 

Hír: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2020.06.19.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR