Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Vissza
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

Egyre több olyan hír érkezik, amely azért minden MOL-PICK SZEGED-szurkolónak kicsit megdobogtatja a szívét. A közelmúltban a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy szeptemberben elrajtol a 2020-2021-es NB I-es idény.

A napokban pedig a 14 csapatos mezőny összetétele is hivatalossá vált. Egyetlen változás történt az NB I-ben: a Vác nem vállalta a szereplést, nem nevezett, így az NB I/B Nyugati csoportjának első helyén záró Veszprém-Felsőörs együttese kapott besorolást. Ez azt jelenti, hogy az alapszakaszban kétszer is megyünk Veszprémbe, illetve kétszer is jönnek hozzánk a bakonyiak.

A sorsolást június 19-én tartják, ekkor derül ki a pontos program, amely természetesen a nemzetközi kupák miatt változhat. Ezek csupa-csupa jó hírek, hiszen lassan tervezhetünk, beírhatjuk kékkel a naptárakba a programot, várhatjuk a meccseket!

A K#H férfi kézilabda liga mezőnye: MOL-PICK SZEGED, Telekom Veszprém, Budakalász, Csurgói KK, Dabas, Eger Eszterházy SZSE, Balatonfüredi KSE, Ferencvárosi TC, HE-DO B. Braun Gyöngyös, Sport36-Komló, Mezőkövesd KC, Orosháza FKSE-LINAMAR, Grundfos Tatabánya, Veszprém-Felsőörs.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.06.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR