Gém Zoltánra emlékezünk

Vissza
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

Szomorú a kék szívünk!

Az elmúlt nyáron ezzel a jelmondattal vágtunk neki a szezonnak: Elindulunk a BL-ben, hogy megvalósítsuk az álmainkat! Ehhez készítettünk egy régi emlékekből álló videót, amelynek a Sztártrack együttes - Ma elindulunk című száma volt az aláfestő zenéje. Tele érzelmekkel, olyan mondatokkal, amelyek minket jellemeznek. A dal egyik szerzője Gém Zoltán volt.

Szomorú hírre ébredtünk, az egykori kiváló vízilabdázó, ismert üzletember, sportmecénás csütörtök este elhunyt. A MOL-PICK SZEGED-család nevében őszinte részvétünket fejezzük ki, Gém Zoltán emlékét azzal őrizzük meg, hogy minden idényt az általa írt zenével indítjuk el, mert az álmainkat továbbra is szeretnénk megvalósítani, és ez a dal rengeteg erőt ad hozzá nekünk!

Köszönjük, Zoli. Emléked őrizzük! 

Közzétéve: 2020.06.05.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR