Dean Bombac: a gyerekek a fő programszervezők

Vissza
Dean Bombac: a gyerekek a fő programszervezők

Csapatunk irányítója, Dean Bombac jól van, számolja vissza a napokat, hogy újból találkozzon a csapattársakkal. A napi családi programot a gyerekek alakítják a Bombac-famíliában.

- Több játékosunk is hazament már, ti viszont Szegeden maradtatok. Miért döntöttek így?

- Párommal, Tjasával sokat beszélgettünk a koronavírus-járvány alatt, mi lenne a legjobb a családnak. Mi Szegeden éreztük a legnagyobb biztonságban magunkat, így nem volt kérdés, hogy maradunk. Lányunk, Emma online suliba járt, ez is fontos szempont volt a döntésünkben. Minden rendben van velünk, rengeteget játszottunk, kerékpároztunk, sétáltunk. Egy valami hiányzott nagyon: a kézilabda.

- Egyre közelítünk a szezonkezdéshez, az első edzéshez. Várod már?

- Ez most különleges lesz. Abban biztos vagyok, hogy tele lesz érzelmekkel, hiszen nagyon régen volt együtt a csapat. Hiányoznak a srácok, mindannyiunk élete a sport. Sokat gondolok már a nyitányra, nagyon várom, hogy újból gyakoroljunk, meccset játsszunk. Mentálisan nem volt könnyű feldolgozni ezt a helyzetet.

- A napokban volt egy közös jótékonysági fotózás, amelyen a Szegeden tartózkodó játékosok vettek részt. Milyen volt újból találkozni velük?

- Mindenki megörült a másiknak, sokat beszélgettünk. Furcsa volt, hogy nem az öltözőben találkoztunk, hanem a pályán, és nem volt a kezünkben labda. Egy pillanatra viszont ismét olyan volt, mintha egy csapatban szerepeltünk volna. Valójában én március óta nem is voltam a küzdőtéren. Furcsa volt a csend, az üres lelátó látványa. Megdobbant a szívem, amikor felidéztük, hogy micsoda meccseket játszottunk ebben az idényben is, és micsoda hangulat volt itt!

- Mi lesz a nyári programotok?

- A hétvégén mi is hazautazunk Szlovéniába, Koperben leszünk. Mivel három gyermekünk van, így minden napunk mozgalmas lesz, erről ők mindig gondoskodnak. Szeretnek játszani, és ebből mi is aktívan kivesszük a részünket. Július közepén térünk vissza Szegedre, utána végre kezdődik az új idényre való felkészülés. Üzenem minden szurkolónknak, hogy addig is élvezzék ki a nyarat, már nem kell olyan sokat várnunk arra, hogy újból találkozzunk!

Interjú: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.06.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR