Klubunk köszöntője gyereknapra

Vissza
Klubunk köszöntője gyereknapra

Köszöntőt írtunk a MOL-PICK SZEGED-család fiataljainak gyereknapra. Anyukák, apukák, nagyszülők adjátok át a jókívánságainkat.

Ha valaki először jár nálunk egy meccsen, biztosan elvarázsolja az a hangulat, amely az újszegedi sportcsarnokra jellemző és a csapat izgalmas, mindig győzelemre törő játéka.

Ma a Ti napotok van, így elmondjuk Nektek, hogy mit jelent nekünk, amikor ott vagytok velünk. Csodás érzés látni az őszinte izgalmat az arcotokon, a rajongást a csapatért és a sziklaszilárd kék elköteleződést. Vidámságot hoztok be a csarnokba, a PickBull-lal már sokan jóbarátok vagytok. Jó látni, ha közös fotót készítetek a játékosainkkal, akkor milyen boldogan nézitek a képernyőt, hogy egy-egy nagy kedvencetekkel van közös képetek. A meccseink után a közösségi oldalakon számos helyen napokig tűnnek fel ezek a képek, amelyek boldogságot, büszkeséget és örömet sugároznak Rólatok.

Tudnotok kell, hogy amennyire Nektek fontosak vagyunk az életetekben, nekünk is nagyon azok vagytok! Ezért is dolgozunk nap mint nap, hogy megmutassuk Nektek a sport szépségeit, azt, hogy mennyi élmény kapcsolódik a kézilabdához, milyen egy ilyen közösség tagjának lenni.

A MOL-PICK SZEGED-családnak számos jellemzője van: kitartó, küzdő szellemű, összetartó, jókedvű és még sorolhatnánk ezeket a tulajdonoságokat. Csupa olyan szép dolog, amelyek szerintünk fontosak a boldog és izgalmas élethez.

Ezért köszönet jár az anyukátoknak, apukátoknak, nagymamátoknak és nagypapátoknak is, akik megmutattak bennünket, elhoznak a meccseinkre.

Gyerekek! Ez a Ti napotok! Nem is kívánhatunk Nektek mást, mint hogy élvezzétek a gyerekkor minden szépségét. Köszönjük, hogy ennyire szerettek bennünket, a rajongásotok nekünk hatalmas erőt ad! Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk, mert Ti is nagyon hiányoztok!

Az idei szezonból válogattunk néhány képet Rólatok. Itt tudjátok megnézni a "Gyereknapot ünneplünk!" galériát.

Üdvözlettel:

MOL-PICK SZEGED

Közzétéve: 2020.05.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR