Mirko Alilovic szerződését 2023-ig meghosszabbítottuk

Vissza
Mirko Alilovic szerződését 2023-ig meghosszabbítottuk

Klubunk 2023-ig meghosszabbította Mirko Alilovic szerződését. Horvát válogatott kapusunk remekül érzi magát a családjával nálunk, örömmel írta alá az újabb megállapodást.

- 2021. június 30-ig szólt a szerződése klubunknak Mirko Aliloviccsal. Most viszont egy remek hírről szeretnék beszámolni a szurkolóinknak: horvát kapusunkkal 2023. június 30-ig meghosszabbítottuk a megállapodást. Mirkóban egy kiváló sportolót, példás családapát ismerhettünk meg, aki nagy erőssége a csapatunknak  – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a MOL-PICK SZEGED elnöke.

Mirko Alilovic 1985. szeptember 15-én született Bosznia-Hercegovinában, Ljubuskiban. Az Izvidacban kezdett el kézilabdázni, ezután a spanyol Leon, a szlovén Celje, majd a Veszprém következett pályafutásában. 2018-ban lett a MOL-PICK SZEGED játékosa. Eddig 78 meccsen lépett nálunk pályára, ebből 32-szer a Bajnokok Ligájában, ahol már három gólt szerzett. A magyar bajnokságban 42 találkozón két gólt jegyzett. A Magyar Kupában négy meccset játszott, 2019-ben Debrecenben tagja volt kupagyőztes csapatunknak.

- A családom és én is nagyon boldogan élünk Szegeden, így örömmel írtam alá az újabb szerződésem. A hivatásomban és a magánéletemben is ez a legmegfelelőbb hely számomra. Szeretek itt játszani, nagyon megkedveltük Magyarországot, és még további három évig biztos, hogy itt maradunk. Ez nagy boldogság mindannyiunknak. A szurkolóink nagyon gyorsan elfogadtak, ez fontos volt nekem. A célom nem más, mint mindenben jobbá válni, és megszerezni azt a trófeát, amit eddig a klub történetében még nem sikerült, azaz megnyerni a Szegeddel a Bajnokok Ligáját. Továbbra is szeretnék segíteni a csapattársaimnak, átadni azt a tapasztalatot, amivel rendelkezem – mondta a szerződéshosszabbítás után Mirko Alilovic.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2020.05.29.

TOVÁBBI HÍREK

2021
04/17
Jó játékkal nyertünk Tatabányán

Magabiztos győzelmet arattunk a K&H férfi kézilabda liga rangadóján. A Tatabánya otthonában 18-11-es félidő után 31-24-re nyertünk.

2021
04/15
Rangadót játszunk Tatabányán

Szombaton a K&H férfi kézilabda ligában 19 órakor rangadót játszunk a Tatabánya otthonában. A meccset az M4 Sport+ élőben adja.

AZ ÖSSZES HÍR