Szeptemberben rajtol a K&H Liga

Vissza
Szeptemberben rajtol a K&H Liga

A Magyar Kézilabda Szövetség hivatalosan is bejelentette, hogy a 2020-2021-es NB I-es szezon szeptemberben kezdődik. A sorsolást június 19-én tartják.

Kék hívek! Elő a noteszekkel, tollakkal, és mindenki vésse be, hogy szeptemberben rajtol az NB I-es bajnokság, a K&H férfi kézilabda liga. Szeptember 6-áig (vasárnap) minden csapatnak le kell játszania az első fordulóbeli mérkőzését. Ez nekünk egy kékbetűs ünnep lesz mindenképpen, hiszen visszatérhet az élet, újból együtt élvezhetjük a kézilabda minden örömét. Várjuk már nagyon, elkezdődött számunkra a nagy visszaszámlálás. A mostani meccsmentes időszakban ez egy remek hír, erre mondják: fény az alagút végén.

Ismét 14 csapat küzd majd oda-visszavágós alapon. A klubok június 2-áig nevezhetnek a sorozatra, a sorsolást június 19-én tartják. Az alapszakasz végén az első két helyen végzett csapat bajnoki döntőt játszik (2021. május 27. és június 2. között rendezik), méghozzá oda-visszavágós alapon.

Hajrá, MOL-PICK SZEGED! Csak előre! 

Hír: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2020.05.28.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR