Diaz szíve is a #kékekért dobog

Vissza
Diaz szíve is a #kékekért dobog

A Wellhello együttes énekese, Diaz évek óta csapatunk nagy szurkolója. A népszerű énekes nagyon büszke arra, hogy befogadta a MOL-PICK SZEGED szurkolótábora.

- Miért éppen mi? Mitől lettél nagy kék szurkoló?

- Azt kevesen tudják, hogy ezer szállal kötődöm a városhoz. A nagymamám itt élt, így a nyári szünet nagy részét itt töltöttem. A Zárda utca közelsége miatt rengeteget mentünk horgászni a Tiszára. Amikor utoljára a városban jártunk a zenekarral, mutattam is, hogy melyik mólónál kötöttünk ki mindig. Nem egy yachtból pecáztunk, egy kis kétszemélyes csónakból próbálkoztunk. Ha nyár, akkor úszásoktatás, így a sportcsarnok mellett található uszodában is rendszeresen feltűntem. Czene Attila úszóiskolájába jártam, szóval rengeteg élmény köt Szegedhez, így nem volt nehéz MOL-PICK SZEGED-rajongóvá válnom. Már kisgyerekként tudtam, hogy a városban nagyon népszerű a kézilabda.

- Egyszer egy edzésünkre jöttél el, és ott ismerkedtél meg a játékosokkal. Hogyan fogadtak a fiúk?

- Mindenki nagyon jó fej volt. Kicsit tartottam attól, hogy miként fogadnak, de nagyon kellemes meglepetés volt minden. Bánhidi Bence és Bodó Ricsi kezdett el velem beszélgetni, így velük egy szorosabb kapcsolat alakult. Bence és Ricsi több koncertemen volt, én is több MOL-PICK SZEGED-meccsre jöttem el, így tényleg kialakult egy kölcsönös rajongás. Legutóbb Bence 25. születésnapján is ott voltunk a menyasszonyommal, egy nagyon jó és emlékezetes bulin vettünk részt.

- Milyen a szurkolóinkkal a kapcsolatod?

- Nagyon örülnek, ha meglátnak Szegeden a meccsen. A szünetben, amikor kimegyünk levegőzni, vagy meginni egy sört, rengetegen megállítanak, készítünk közös fotót, és mindenki elmondja, hogy fontos neki, hogy én is a kékek táborát erősítem. Ezt mindig jó érzés hallani.

- Hogyan vészelted át a koronavírus-járvány miatti időszakot, bezártságot?

- Az első hetek jól teltek, mert jutott idő az alkotásra. Leginkább dalszöveget írtunk Fluor Tomival. Most nem zavart meg bennünket semmi, így jó volt ezt az időszakot megélni. Eltelt azonban pár hét, és akkor elkezdett minden hiányozni. Azt vettem észre, hogy sokszor elkalandoznak a gondolataim, nem a munkára koncentráltam. Egyelőre mi sem tudunk tervezni, de bízunk benne, hogy augusztus 15. után újból elindulhatunk koncertezni.

- Mit üzensz a kék tábornak?

- Azt, hogy büszke vagyok arra, hogy én is közéjük tartozom. Bízom benne, hogy augusztusban a SZIN-en nagyon sokukkal találkozunk, és egy hatalmas bulit csapunk. És amit már én is megtanultam: gyerünk, #kékek! Hajrá, MOL-PICK SZEGED!

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.05.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR