Sok sikert, Zubai Szabi!

Vissza
Sok sikert, Zubai Szabi!

Zubai Szabolcs, klubunk egykori játékosa kedden hivatalosan is bejelentette, hogy befejezi aktív pályafutását. Sok sikert kívánunk neki a civil életben.

Szép és kerek pályafutást tudhat maga mögött Zubai Szabolcs, klubunk egykori játékosa. Kedden hivatalosan is bejelentette, hogy befejezi aktív pályafutását, immár családapaként, nem profi sportolóként éli majd életét.

Szabi 2008 decemberében igazolt hozzánk, és egészen 2018-ig erősített bennünket. Részese volt klubunk első nagy nemzetközi sikerének, 2014-ben Berlinben döntő érdemeket szerzett abban, hogy megnyerjük az EHF-kupát. 2018-ban úgy távozott tőlünk, hogy magasba emelhette a magyar bajnoki trófeát, tagja volt a harmadik bajnoki aranyérmes csapatnak. Összesen 149 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában, a szegedi szurkolótábor nagy kedvence volt harcossága és győzni akarása révén.

Zubai Szabinak sok sikert kívánunk, és nagyon sok boldogságot édesapaként!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2020.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/04
Kárpáti Krisztián ismerkedik, szervez és tervez

Kárpáti Krisztián, a Pick Kézilabda Akadémia vezetője lassan egy hete munkába állt. A szakember ismerkedik a csapatokkal, a játékosokkal, és szervezi az akadémiai képzést.

2020
06/03
Lékó Péter rajongása 16 éve kezdődött a #kékek iránt

A szegedi Lékó Péter a világ egyik legismertebb sakkozója. A nemzetközi nagymester 2004-ben járt először a meccsünkön, és azóta hatalmas szurkolónkká vált.

AZ ÖSSZES HÍR