Bánhidi Bence nyerte a Bajnokok Viadalának nyitófordulóját

Vissza
Bánhidi Bence nyerte a Bajnokok Viadalának nyitófordulóját

Csapatunk játékosa, Bánhidi Bence remekelt, és megnyerte a MOL csapat által szervezett Bajnokok Viadala első fordulóját.

A MOL csapat egy izgalmas versenysorozatot szervezett, szombaton kora este rendezték meg az első fordulót, amelynek egyik résztvevője játékosunk, Bánhidi Bence volt.

„Hajrá Bence! Csak előre! ” - szurkoltak a kékek az élő játék alatt, amelyben két világklasszis sportolótársával küzdött meg két ügyességi feladatban Bence.

A szórakoztatáson kívül tétje is volt a viadalnak. Mindhárom versenyzőnek fel kellett ajánlani egy bevállalós feladatot, melyet akkor kell végrehajtania, ha ő veszít az adott fordulóban. Bencére egy kéz nélküli ebéd elfogyasztás várt volna, de beállósunk nem is gondolt arra, hogy veszíthet, csak a győzelem lebegett a szeme előtt!

A szurkolás és a győzni akarás meghozta az eredményét, hiszen Bence 275 pontot gyűjtött, így megelőzte a kétszeres olimpia bajnok kardvívót, Szilágyi Áront és a ralibajnok Herczig Norbertet.

- Remek délután volt sok-sok élménnyel, hiszen két remek sportolót ismerhettem meg az ellenfeleimben. Komoly kis hajrát kellett nyitnom, hiszen a konzoljátékkal meggyűlt a bajom, azonban a végső feladatnál jól koncentráltam. Jól sikerültek a dobások, így az élre tornáztam magam, megnyertem az első fordulót. Bízom benne, hogy mindenki jól szórakozott, én nagyon élveztem a versenyt – nyilatkozta a Bajnokok Viadala győztese, Bánhidi Bence.

Fotó: MOL csapat

 

Közzétéve: 2020.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/05
Dean Bombac: a gyerekek a fő programszervezők

Csapatunk irányítója, Dean Bombac jól van, számolja vissza a napokat, hogy újból találkozzon a csapattársakkal. A napi családi programot a gyerekek alakítják a Bombac-famíliában.

2020
06/04
Kárpáti Krisztián ismerkedik, szervez és tervez

Kárpáti Krisztián, a Pick Kézilabda Akadémia vezetője lassan egy hete munkába állt. A szakember ismerkedik a csapatokkal, a játékosokkal, és szervezi az akadémiai képzést.

AZ ÖSSZES HÍR