Bánhidi Bence nyerte a Bajnokok Viadalának nyitófordulóját

Vissza
Bánhidi Bence nyerte a Bajnokok Viadalának nyitófordulóját

Csapatunk játékosa, Bánhidi Bence remekelt, és megnyerte a MOL csapat által szervezett Bajnokok Viadala első fordulóját.

A MOL csapat egy izgalmas versenysorozatot szervezett, szombaton kora este rendezték meg az első fordulót, amelynek egyik résztvevője játékosunk, Bánhidi Bence volt.

„Hajrá Bence! Csak előre! ” - szurkoltak a kékek az élő játék alatt, amelyben két világklasszis sportolótársával küzdött meg két ügyességi feladatban Bence.

A szórakoztatáson kívül tétje is volt a viadalnak. Mindhárom versenyzőnek fel kellett ajánlani egy bevállalós feladatot, melyet akkor kell végrehajtania, ha ő veszít az adott fordulóban. Bencére egy kéz nélküli ebéd elfogyasztás várt volna, de beállósunk nem is gondolt arra, hogy veszíthet, csak a győzelem lebegett a szeme előtt!

A szurkolás és a győzni akarás meghozta az eredményét, hiszen Bence 275 pontot gyűjtött, így megelőzte a kétszeres olimpia bajnok kardvívót, Szilágyi Áront és a ralibajnok Herczig Norbertet.

- Remek délután volt sok-sok élménnyel, hiszen két remek sportolót ismerhettem meg az ellenfeleimben. Komoly kis hajrát kellett nyitnom, hiszen a konzoljátékkal meggyűlt a bajom, azonban a végső feladatnál jól koncentráltam. Jól sikerültek a dobások, így az élre tornáztam magam, megnyertem az első fordulót. Bízom benne, hogy mindenki jól szórakozott, én nagyon élveztem a versenyt – nyilatkozta a Bajnokok Viadala győztese, Bánhidi Bence.

Fotó: MOL csapat

 

Közzétéve: 2020.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR