Fiatal tehetséges szélsőt igazoltunk

Vissza
Fiatal tehetséges szélsőt igazoltunk

Klubunk 2+1 éves szerződést kötött az utánpótlás-válogatott jobbszélsővel, Kecskés Dániellel. A 18 éves játékos a nyártól erősít majd bennünket.

Tehetséges játékossal bővül a 2020-2021-es keretünk. 2+1 éves szerződést kötöttünk az utánpótlás-válogatott jobbszélsővel, Kecskés Dániellel. A 18 éves játékos négy éve a NEKA-csapatában szerepelt, az NB I/B Nyugati csoportjában idén 16 meccsen 62 gólt szerzett, ezzel együttese legeredményesebb játékosa volt. A 2019-ben az Észak-Macedóniában megrendezett ifjúsági kézilabda-világbajnokságon beválasztották az All-Star-csapatba.

- A nyáron a Pick Kézilabda Akadémia szakmai vezetője, Kárpáti Krisztián hívott először fel, majd utána a MOL-PICK SZEGED másodedzője, Marko Krivokapics beszélt velem. Utóbbinál annyira meglepődtem, hogy majdnem kiesett a telefon a kezemből. Örömmel jövök Szegedre, nyártól él a szerződésem, Juan Carlos Pastor vezetőedző számol velem. Nagyszerű lesz olyan játékosoktól tanulni, akikre felnézek. Néhány héttel ezelőtt még Bogdan Radivojevics volt a telefonomban a háttérképem, de Mario Sostaric játékáért is rajongok. Jelenleg érettségizem, a magyar jól sikerült, nagyon bízom benne, hogy a többi tantárggyal sem lesz gond. Azt tudni kell a családomról, hogy mindenki hatalmas Szeged-fan, mezeink, sálaink vannak, így külön öröm, hogy én is a #kékek táborát erősíthetem. Izgalommal várom a kezdést, tudom, hogy sokat kell tanulnom, de éppen ezért jövök hatalmas lelkesedéssel, és látok majd munkához – nyilatkozta Kecskés Dániel.

Hír: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.05.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR