Parrondo már passzolgat

Vissza
Parrondo már passzolgat

Roberto Parrondo még tavaly decemberben szenvedett vállsérülést a Balatonfüred elleni bajnoki meccsen. A spanyol válogatott jobbszélsőt öt hete megműtötték. Roberto egyre több gyakorlatot tud végezni, szerda délelőtt beszélgettünk vele.

– Ott voltál Veszprémben, milyen volt kívülről nézni a rangadót?

– Nemcsak azért utaztam el, hogy megnézzem a derbit, hanem azért is, hogy amiben tudok, segítsek a csapatnak. Mi egy remek közösséget alkotunk, nekem is megvolt még így sérülten is feladatom. Nehéz volt kívülről figyelni a társakat, néha lendült a kezem, jó lett volna játszani. Minden esélyünk megvolt arra, hogy akár győztesen térjünk haza a rangadóról, jól és harcosan játszottunk a Veszprém ellen.

– Nagy büntetés a sérülés?

– Hatalmas. A sport, a mozgás az életem, imádom a labdát, szeretek játszani, most pedig nem tudok. Nagyon hiányzik már, hogy újból pályára léphessek.

– Erre mikor lehet esélyed?

– Öt hete műtöttek. Szépen és megfelelő ütemben gyógyulok. Semmit sem szabad elkapkodni, siettetni. Nyolc hét után jelentkezhetek játékra, tehát még van három hetem. Én is úgy tervezem, hogy ekkor ismét a csapat rendelkezésére állhatok. A passzolás már megy, a lövéseket egyelőre nem erőltetem, erre mondtam, hogy a fő a fokozatosság, és az, hogy a rájátszásra és a további meccsekre rendbe jöjjek.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.03.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR