Hazaengedjük mi is a játékosainkat

Vissza
Hazaengedjük mi is a játékosainkat

Klubunk úgy döntött, hogy elengedi a játékosait: aki szeretne az otthonába távozni, most már megteheti. Ha minden ideálisan alakul, akkor július végén kezdjük a felkészülést.

- Szerdán hivatalossá vált, hogy Németországban augusztus 31-éig nem lehet tömegrendezvényt tartani, ez pedig azt jelenti, hogy addig biztosan nem tudják megrendezni a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. Klubunk úgy döntött, hogy elengedi a játékosokat, aki szeretne otthonába hazatérni, megteheti. Egy hosszabb hivatalos levélben értesítettük a keretet, a stábot erről a döntésről. Több dologra is felhívtuk a figyelmüket, így akik nem szomszédos országba utaznak, azoknak javasoltuk, hogy először a saját nagykövetségükkel vegyék fel a kapcsolatot. Az edzői stáb a hátralévő időszakra is edzéstervet dolgoz ki, amit továbbra is el kell végezniük. Jövő pénteken tárgyal az EHF végrehajtó bizottsága, ekkor dől el, miként folytatódik majd a küzdelem a BL-ben. Ekkor tudhatunk majd többet a nemzetközi szereplésünkkel kapcsolatban. Ideális esetben július végén kezdjük a felkészülést, ismét tervben van a roglai edzőtábor - nyilatkozta Kósa Gábor, a MOL-PICK SZEGED cégvezetője.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.04.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR