Fero Sulc: a legszebb éveimet töltöttem Szegeden!

Vissza
Fero Sulc: a legszebb éveimet töltöttem Szegeden!

Fero Sulc hatalmas kedvence volt a MOL-PICK SZEGED szurkolótáborának. Egykori szlovák légiósunk sokat gondol a nálunk eltöltött időszakra. Mindenkinek kitartást és kellemes húsvéti ünnepeket kíván.

2016-ban láthatta utoljára a MOL-PICK SZEGED szurkolótábora az egykori közönségkedvenc Fero Sulcot. A szlovák légióst az egyik Bajnokok Ligája-meccsünkre hívtuk meg. Hatalmas taps köszöntötte őt és a családját.

- A mai napig figyelemmel kísérem volt csapatom szereplését. Számomra mindig beigazolódik, hogy a szegedi klubnak van a legjobb szurkolótábora. Büszke vagyok, és mind a mai napig megtiszteltetés, hogy előttük játszhattam. Üdvözlök mindenkit, és nagyon bízom abban, hogy a koronavírus-járvány lecsendesedése után lesz időm és alkalmam meglátogatni a várost, ahol a legszebb kézilabdás éveimet töltöttem. Nagyon megszerettük Szegedet, imádok mindig visszatérni.

Fero Sulc sokáig vezette klubunk házi BL-góllistáját, és 205 találatával még most is az ötödik legeredményesebb játékosunk. Fero egy kategóriában még mindig csúcstartó a Bajnokok Ligájában: a Dinamo Minszk ellen egy meccsen 17 (!) találatot jegyzett. Két kisfiával és párjával, a magyarul kiválóan beszélő Michaelával a szlovákiai Érsekújváron élnek.

- Ebben az időszakban a mindennapjaink nagyon hasonlóan telnek. Az intézkedések miatt főként otthon vagy a kertben vagyunk. Igyekszünk a lehető legkevesebbet járni olyan helyre, ahol sok ember van. A gyerekek nagyon jól viselik ezt a helyzetet, bár nem könnyű nekik programot szervezni ebben az időszakban. Sokat kerékpározunk a természetben. Mi ad erőt? Megpróbáljuk a lehető legjobban áthidalni ezt a helyzetet még akkor is, ha ez nem könnyű, és reménykedünk, hogy az élet a lehető leghamarabb visszakerül a normális kerékvágásba. Mindenkinek kitartást, és kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Cikk: Süli Róbert

 

Közzétéve: 2020.04.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR