Tesi óra Mikler Rolival az M5-ön

Vissza
Tesi óra Mikler Rolival az M5-ön

Új sorozat indul az M5 csatorna facebook oldalán! Az első adásban, szombaton délelőtt csapatunk kapusa, Mikler Roland tart online testnevelés órát.

Csapatunk eddig is támogatta a koronavírus-járvány elleni küzdelmet. Videóban üzentek játékosaink, #MaradjOtthon, #MossKezet! Fegyelmezett hozzáállással, a szabályok betartásával, egymásra vigyázva leküzdhetjük a járványt.

Rengeteg felkérés érkezik hozzánk, így a napokban az M5 stábja kereste meg csapatunkat, hogy Mikler Roland tartson online testnevelés órát. Roli egyből igent mondott a felkérésre. Ez premier lesz, hiszen ez lesz az első tesi óra!

Az anyag elkészült, egy 30 perces pörgős edzést vezényel le Mikler Roli. Természetesen nemcsak a fiatalok mozoghatnak majd a kapusunkkal, hanem ezt megtehetik a szurkolók is. Egyetlen dolgot kell összesen tenni: elő a kék mezekkel, pólókkal: sportoljon mindenki egy jót Rolival! A Tesi óra szombat délelőtt lesz látható az M5 facebook oldalán!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.04.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR