Stanislav Kaspárek főzni tanul

Vissza
Stanislav Kaspárek főzni tanul

Csapatunk első cseh légiósa, Stanislav Kaspárek a napi tréningek mellett komoly fába vágta a fejszéjét. Párja segítségével főzni tanul.

- Mi lesz a heti penzum? Mit írtak elő az edzésprogramban?

- Az erőnléti edzőtől külön edzéstervet kaptunk, így minden nap van programom. Igen változatos. A héten például futás, saját testsúlyos erősítés és más erősítő gyakorlatok szerepelnek benne. Nem olyan, mintha együtt lennénk a kerettel, de ebben a helyzetben csak így tudunk edzeni. Becsülettel végzem a feladatokat.

- Mit csinálsz szabadidőben?

- A barátnőm itt van nálam, így kicsit könnyebb nekem az otthonlét. Főzni tanulok. Komoly fába vágtam tehát a fejszét. Jó úton járok, napról napra fejlődök. Szeretünk a város szélére elmenni sétálni, hogy ne találkozzunk emberekkel, illetve néhány közösségi felületeken terjedő kihívást is kipróbálunk. Ebben igen aktívan részt veszünk, ezzel is kitöltjük a szabadidőt.  

- Mennyire hiányzik már a játék, a labda?

- Kimondhatatlanul. Mind a labda, mind a meccsek nagyon hiányoznak. A legrosszabb ebben a helyzetben, hogy nem tudjuk, mi lesz? Folytatódnak-e a bajnokságok vagy nem. Ez a bizonytalanság a legrosszabb, így mindig várjuk a híreket. Remélem, hogy pár hét múlva már mindenki okosabb lesz. A játék, a meccsek mellett az a szegedi hangulat is hiányzik, amit a mi szurkolótáborunk teremt. Furcsa érzés, de kitartást mindenkinek.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.03.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR