Marko Krivokapics: tervez, fut, kertészkedik

Vissza
Marko Krivokapics: tervez, fut, kertészkedik

Marko Krivokapics, csapatunk másodedzője tartja magát a #MaradjOtthon felhíváshoz. Edzéstervet készít, rendszeresen fut a fiával, ha pedig szabadideje van, akkor kertészkedik.

Közel három hete találkozott utoljára egymással csapatunk. Azóta a játékosok egyéni edzésterv alapján készülnek. Másodedzőnk, Marko Krivokapics átélt már hasonló helyzetet, bár azért az nem volt összehasonlítható ezzel.

- A délszláv háború ideje alatt még otthon, Zentán éltem. Ott is szigorú korlátozások voltak, és az igazán kiszámíthatatlan élet volt. Sokszor tudtuk, hogy hol lesz támadás, hol lehet bombázás, mégsem lehettél otthon biztonságban, mert minden bizonytalan volt. Most egy dologhoz kell tartanod magad: #MaradjOtthon. Napi és heti tervezéssel indul a napom. A játékosaink egyéni edzéstervet kaptak, ezt minden héten frissítjük, rájuk szabjuk. Az elvárásunk az, hogy szinten tartsák magukat, ha folytatódhatna a szezon, akkor ne kelljen mindent elölről kezdenünk. Megvan, hogy mit kell megcsinálniuk, ebben futás is szerepet kapott, olyan terepet jelöltünk ki nekik, ahol kevés emberrel találkozhatnak, jóformán egyedül futhatnak.

A koronavírus-járvány miatt a Krivokapics-család is otthon marad. Szerencsés helyzetben van másodedzőnk, mert van egy kis kertje, ami most remek kikapcsolódást nyújt neki.

- Szerencsére az elmúlt napokban jó idő volt, így rengeteg mindent tudtam elvégezni. Olyan dolgokra van időm, amire a meccsek alatt nemigen. Nagyon régen voltam ennyit a családdal. Napközben a gyerekek tanulnak, este viszont jön a családi program. Luka fiammal, aki a PICK SZEGED utánpótlásában játszik, ekkor megyünk el ketten futni. De előkerül a kártya, a társasjáték és a Puzzle is. Együtt vagyunk, és reménykedünk abba, hogy ismét eljön az idő, amikor edzésre mehetünk, meccseket játszunk. Őszintén, azért sokszor hiányzik minden, a csapat, a szurkolók. Mindenkinek kitartást, tartsunk ebben az időszakban is össze, és akkor sikerrel vesszük ezt a komoly akadályt. 

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.03.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR