Játék és történelem a szegedi utánpótlásnak

Vissza
Játék és történelem a szegedi utánpótlásnak

Az elmúlt napokban játékot hirdettünk az utánpótlás játékosainknak, illetve elindult a "Szegedi kézilabda-történelem" sorozat.

Klubunk az utánpótlás játékosokkal is tartja a kapcsolatot. A gyerekek az erőnléti stáb jóvoltából edzéstervet kaptak, így otthon tudnak edzeni. Az elvégzett feladatot pedig edzésnaplóba írhatják.

Az elmúlt héten a PICK SZEGED utánpótlás honlapján játékot hirdettünk a gyerekeknek. Egy 13+1-es kérdéssort állítottunk össze, e hét péntekig küldhetik vissza a válaszokat a kézilabdások. A játék több héten keresztül zajlik, ha minden rendbe jön majd, akkor a legügyesebbeket és legaktívabbakat jutalmazzuk.

A napokban pedig új sorozat indult, "Szegedi kézilabda-történelem" néven a klubbal kapcsolatos legfontosabb eseményeket ismerhetik meg. Az első részben 1996-ig repültünk vissza, a PICK-utánpótlás az első bajnoki címről kapott bemutatást. A sorozat folyatódik, így a meccsmentes időszakban mindenki megismerheti a szegedi kézilabda 1961 óta íródó történelmét.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2020.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2020
04/03
Mario Sostariccsal 2023-ig meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőnkkel, Mario Sostariccsal. A szurkolók által csak „SuperMarionak” becézett játékos 2016 óta erősít bennünket.

2020
04/03
Dr. Szűcs Ernő Péter a Kézi vezérlés vendége lesz

A Sport TV Kézi vezérlés podcast-jében Ágai Kis András és Borsos Attila a két műsorvezető. A legfrissebb adás vendége elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter lesz. A video chat-es beszélgetést szombaton lesz látható a tévé online felületén.

AZ ÖSSZES HÍR