Játék és történelem a szegedi utánpótlásnak

Vissza
Játék és történelem a szegedi utánpótlásnak

Az elmúlt napokban játékot hirdettünk az utánpótlás játékosainknak, illetve elindult a "Szegedi kézilabda-történelem" sorozat.

Klubunk az utánpótlás játékosokkal is tartja a kapcsolatot. A gyerekek az erőnléti stáb jóvoltából edzéstervet kaptak, így otthon tudnak edzeni. Az elvégzett feladatot pedig edzésnaplóba írhatják.

Az elmúlt héten a PICK SZEGED utánpótlás honlapján játékot hirdettünk a gyerekeknek. Egy 13+1-es kérdéssort állítottunk össze, e hét péntekig küldhetik vissza a válaszokat a kézilabdások. A játék több héten keresztül zajlik, ha minden rendbe jön majd, akkor a legügyesebbeket és legaktívabbakat jutalmazzuk.

A napokban pedig új sorozat indult, "Szegedi kézilabda-történelem" néven a klubbal kapcsolatos legfontosabb eseményeket ismerhetik meg. Az első részben 1996-ig repültünk vissza, a PICK-utánpótlás az első bajnoki címről kapott bemutatást. A sorozat folyatódik, így a meccsmentes időszakban mindenki megismerheti a szegedi kézilabda 1961 óta íródó történelmét.

Cikk: Süli Róbert

Közzétéve: 2020.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2020
10/28
Klubunk közleménye a breszti események kapcsán // Statement relating to the events in Brest

A Breszt elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után a hétfői koronavírus-tesztelés három játékosunknál mutatott pozitív eredményt. // English version below

2020
10/27
Elhalasztják a Flensburg elleni BL-meccsünket

Az EHF hivatalosan is értesítette klubunkat, hogy elhalasztja az október 29-re kiírt, a német SG Flensburg-Handewitt elleni hazai Bajnokok Ligája-meccsünket, amelyet későbbi időpontban játszunk le.

AZ ÖSSZES HÍR