Energiát küldtünk a Reménysugár Alapítványnak

Vissza
Energiát küldtünk a Reménysugár Alapítványnak

A Reménysugár Alapítvány számunkra szent, csapatunk kiemelt figyelmet fordít mindig rájuk. Mikler Roland klubunk nevében üzent a gyerekeknek, a munkatársaknak.

Szeretjük őket! Sokszor találkozunk velük, és próbálunk meg segíteni nekik. Még Vadkerti Attila, csapatunk egykori játékosa kereste fel először a Reménysugár Alapítványt. Ez egy szoros kapcsolat lett. Ma már csapatkapitányunk, Jonas Källman viszi tovább azt az utat, amit egykori játékosunk kiépített. Számunkra, a MOL-PICK SZEGED-család számára fontos ebben az időszakban is a törődés. Mikler Roland érzelmekkel teli videó üzenetben küldött mindenkinek sok-sok energiát.

- Nagy szurkolótok vagyok! Szurkolok, hogy rendbe jöjjetek, újból egészségesek legyetek. Most is szorítok nektek, tudom, hogy a járvány miatt most nektek is nehéz pillanatokat kell megélnetek. Legyetek erősek, mi, a MOL-PICK SZEGED mindig mellettetek állunk! Családotoknak és a Reménysugár Alapítvány összes dolgozójának is küldjük az energiát, van bőven miből, mert Tőletek már nagyon sokat kaptunk!

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2020
04/03
Mario Sostariccsal 2023-ig meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőnkkel, Mario Sostariccsal. A szurkolók által csak „SuperMarionak” becézett játékos 2016 óta erősít bennünket.

2020
04/03
Dr. Szűcs Ernő Péter a Kézi vezérlés vendége lesz

A Sport TV Kézi vezérlés podcast-jében Ágai Kis András és Borsos Attila a két műsorvezető. A legfrissebb adás vendége elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter lesz. A video chat-es beszélgetést szombaton lesz látható a tévé online felületén.

AZ ÖSSZES HÍR