Bajus Bruno négyesre felelt video chat-en németből

Vissza
Bajus Bruno négyesre felelt video chat-en németből

Csapatunk tehetséges játékosa, Bajus Bruno a közelmúltban kézsérülést szenvedett. A fiatal játékos jól van, számára is furcsa viszont, hogy online tanulnak.

A gyermekes MOL-PICK SZEGED-szurkolók testközelből tapasztalják meg, hogy a jelenlegi helyzetben milyen a fiatalok számára az online tanulás. Mivel népes az utánpótlás-bázisunk, így most bizony sok-sok #kisKékek tanul így. A nagycsapatban több meccsen is pályára lépett legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke, Bajus Bruno. Az utánpótlás-válogatott kézilabdás az Eötvös Gimnázium végzős diákja. Nem volt kérdés, hogy először a tanulásról beszélgettünk vele.

- Furcsa! Nagyon. De napról napra minden jobban működik. Online felületen zajlik a tanulás, kaptunk egy kódot, ez alapján lépünk be, majd kezdődik a tanulás. Szerdán én video chaten feleltem, méghozzá németből. Négyes lett, aminek örültem. Úgy izgultam-e mintha a tanteremben feleltem volna? Most is volt bennem drukk, még nem voltam ilyen helyzetben, éppen ezért dobogott hevesebben a szívem, de a lényeg, hogy jól sikerült a felelet. Jönnek a tesztek, ezeket töltöm ki, küldöm vissza, nem állt meg az élet, pörög rendesen a délelőtt.

Bruno több meccsen is szerepet kapott a 2019-2020-as szezonban Juan Carlos Pastor vezetőedzőtől. Hetekkel ezelőtt a Cegléd elleni ifimeccsen eltört a keze, így jelenleg gipszet hord.

- Jobban vagyok, április 16-án kell visszamennem kontrollra. Szerencsére tudok mozogni, csak emelni nem, így a Bubori Kornél erőnléti edzőtől és Garami Zsolt utánpótlás erőnléti vezetőtől kapott programot rendesen tudom végezni. Nekem két ilyen felkészülési feladatsorom is van, mindkettőt csinálom, így eddig minden napom rendesen kitöltődött.

Sokakban merülhet fel a kérdés, hogy klubunk utánpótlás játékosai a meccs- és edzésmentes időszakban mit csinálnak? Kaptak-e feladatot? Erre a kérdésre már Velky Péter, az NB II-es felnőtt és a PICK SZEGED ificsapatának trénere válaszolt.

- Erőnléti stábunk, Garami Zsolt vezető és csapata, Granyák Dominik és Dénes Gábor otthoni edzésprogramot dolgozott ki. Videóval és pontos leírással állították ezt össze a játékosok számára. Jövő hét péntekig tudják a srácok, hogy mit kell elvégezniük. Kaptak egy edzésnaplót is, amit vezethetnek. Nyilvánvalóan nem kötelezhetünk senkit sem arra, hogy mindent megcsináljon, de minden segítséget megadunk, hogy edzésben maradjanak a játékosok. Online tartom velük a kapcsolatot, mivel többen is vidékiek, így most ők visszatértek a családi otthonaikba. Csak reménykedni tudunk abban, hogy hamarosan minden visszaáll majd, és újból együtt gyakorolhatunk.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.03.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR