Fotókat, videókat várunk Tőletek

Vissza
Fotókat, videókat várunk Tőletek

A kényszerűen meccsmentes időszakban is szeretnénk szorosan tartani veletek a kapcsolatot. Egy család vagyunk, ebben a helyzetben is azok maradunk.

Mikler Roland, csapatunk kapusa is helyt áll otthon, edz és csak a pozitív dolgokra koncentrál. De neki is és a csapatnak is életük részei a szurkolók, akik most hiányoznak. Most hosszú időre meccsek nélkül maradunk, de a kapcsolatot szeretnénk veletek megtartani. Arra kérünk benneteket, hogy készítsetek olyan fotót vagy videót, amely kötődik hozzánk. Indíts el egy meccspillanatot és szurkolj, vagy csak mutasd meg, hol vagyunk jelen az otthonodban, mi mindent szívesen látunk.

A kekek@pickhandball.hu email-címre várjuk a fotókat, videókat, küldj annyit, amennyit csak szeretnél.

Közzétéve: 2020.03.18.

TOVÁBBI HÍREK

2020
04/03
Mario Sostariccsal 2023-ig meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőnkkel, Mario Sostariccsal. A szurkolók által csak „SuperMarionak” becézett játékos 2016 óta erősít bennünket.

2020
04/03
Dr. Szűcs Ernő Péter a Kézi vezérlés vendége lesz

A Sport TV Kézi vezérlés podcast-jében Ágai Kis András és Borsos Attila a két műsorvezető. A legfrissebb adás vendége elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter lesz. A video chat-es beszélgetést szombaton lesz látható a tévé online felületén.

AZ ÖSSZES HÍR