Nem lesz meccsünk - halasztás a bajnokságban

Vissza
Nem lesz meccsünk - halasztás a bajnokságban

Elmarad az Orosháza elleni meccsünk, egyelőre szünetel a bajnokság. Minden korosztályban szünet lesz, nem lesznek utánpótlás edzések sem!

A Magyar Kézilabda-szövetség közleménye:

 
A Magyar Kézilabda Szövetség Elnöksége 2020. március 14-én 0:00 órai hatállyal a COVID-19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében, a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) számú Kormányrendeletére is figyelemmel – további intézkedésig – valamennyi, a Magyar Kézilabda Szövetség és a megyei kézilabda-szövetségek által kiírt bajnokság és kupasorozat mérkőzéseit felfüggesztette.
 
Klubunk közleménye:
A fenti intézkedések eredményeképpen a Pick Kézilabda Zrt. március 14. 0:00-tól felfüggeszti minden csapata számára az edzéseket. Az intézkedések visszavonásig érvényesek!
Amennyiben lesznek további intézkedések, akkor arról értesítünk mindenkit!

Korábban

Újból nézők nélkül vagyunk kénytelenek meccset játszani, szombaton 18 órakor az Orosháza csapatát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A magyar kormány döntése értelmében visszavonásig nem jöhetnek be szurkolók a meccseinkre.Szeretnénk halasztást kérni, ezt kérvényeztük a Magyar Kézilabda Szövetségnél. Bízunk a kedvező elbírálásban, abban, hogy nem kell játszanunk. Egyelőre még nem kaptunk választ. A játékosok, a stáb, azaz mindenki érdekében tettük ezt!

Ha lesz meccs, akkor csapatunk YouTube-csatornáján ismét élőben közvetítjük a meccset, így legalább a monitor előtt szurkolhatnak a kék hívek.

Idegenben gólgazdag meccset játszottunk, 42-30-ra nyertünk. Mikler Roland betegsége után rendbe jött, de még nem játszik, Matej Gaber és Luka Stepancic is kihagyja az összecsapást. A többiek rendben. Az Orosháza a 11. helyen áll, egykori játékosunk, Ratko Djurkovics csapata hatalmas harcot vív a kiesés elkerülése érdekében. A keretükben ott van Zubai Szabolcs – sérülése rendbe jött, de ellenünk minden valószínűség szerint nem játszik -, Lele Ákos és Árpási Patrik, akik egykor bennünket erősítettek.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR