Jonas Källman 2021-ig biztosan marad velünk!

Vissza
Jonas Källman 2021-ig biztosan marad velünk!

Klubunk csapatkapitányunkkal, Jonas Källmannal 2021-ig meghosszabbította a szerződését. Svéd szélsőnk 2014 óta erősít bennünket.

Folytatja, továbbra is bennünket erősít, így nyolc idényt húzhat le nálunk Jonas Källman, csapatunk kapitánya. Klubunk 2021-ig meghosszabbította a szerződését.

- Fontos személyiség, fontos játékos, így nagy örömmel írtuk alá vele az újabb egyéves szerződést. Igazi vezér a pályán, az öltözőben, remekül összefogja a csapatot. Nagy értéke a MOL-PICK SZEGED-nek, így örömmel jelentem be, hogy Jonas Källman 2021-ig bennünket erősít – nyilatkozta Kósa Gábor, klubunk cégvezetője.

Jonas Källman 2014-ben érkezett csapatunkhoz. Eddig 153 NB I-es meccsen lépett pályára, és 368 gólt szerzett. A BL-ben minden idők második legeredményesebb szegedi játékosa, szélsőnk eddig 301 találatot jegyzett. 2014-ben EHF-kupagyőztes lett. 2018-ban magyar bajnoki címet szerzett. 2019-ben pedig Debrecenben magasba emelhette a Magyar Kupát, miután megnyertük a döntőt.

- Játszom, mert szeretek kézilabdázni, és szeretem, szeretjük Szegedet. Ez fontos volt a döntésemben, a családom, a feleségem és a két kisfiam remekül érzi magát. Most a legfontosabb, hogy az idei céljainkat elérjük, sikerüljön eredményes idényt zárnunk. Ez a csapat képes erre, többször megmutattuk, hogy micsoda erő rejlik bennünk. Örülök annak, hogy részese lehetek a MOL-PICK SZEGED-családnak, csodás dolog ebben a klubban hétről hétre pályára lépni – nyilatkozta Jonas Källman. 

- Mindenki tiszteli, amikor egy rivális meglátja, „Húú! Jonas! Nehéz dolgunk lesz!” Kiváló személyiség, nagyszerű csapattárs, fontos tagja a MOL-PICK SZEGED-nek - mondta róla Juan Carlos Pastor vezetőedző.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.03.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR