Matej Gaber: 2024-ig MOL-PICK SZEGED

Vissza
Matej Gaber: 2024-ig MOL-PICK SZEGED

Klubunk 2024-ig meghosszabbította beállósunk, Matej Gaber szerződését. A háromgyermekes édesapa örömmel írta alá a szerződését.

Dr. Szűcs Ernő Péter, elnök: - Mindig az a célunk, hogy egyben tartsuk a csapatot, amely fontos magja a fejlődésnek. Kiváló játékos, kiváló csapatember és kiváló ember is, és ez a három tényező nálunk mind szükséges ahhoz, hogy egy játékossal hosszabbítsunk. Jó hírrel szeretnék szolgálni szurkolóinknak, klubunk ugyanis 2024-ig meghosszabbította Matej Gaber szerződését.  

Szlovén beállósunk 2016 nyarán érkezett hozzánk. A 28 éves, háromgyermekes édesapa meghatározó szerepet tölt be a csapatunkban, amellyel magyar bajnok és kupagyőztes volt.

Matej Gaber: - A csapat olyan, mintha a családom lenne. Nagyon jól megértjük egymást. Ez egy olyan plusz, amely igazán könnyűvé tette a döntést, a maradást. Már tavaly megfogadtam, hogy el kell kezdenem magyarul tanulni. Zara, a kislányom lassan iskolába megy, így segítenem kell majd neki, szóval nem halogathatom tovább. Még minimum 4 évig itt élünk, így a feleségemmel beiratkozunk nyelvórára. Boldog vagyok, hogy még négy évig a klub tagja maradok. Együtt nagy dolgokra vagyunk hivatottak, alig várom a folytatást! 

Hír: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.03.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/10
Július 29-én kezdjük a felkészülést

Csapatunk július 29-én Szegeden kezdi meg a felkészülést a 2024–2025-ös idényre.

2024
07/09
Legyél te a Bika!

Augusztusban Bika Castingot tartunk. Legyél te az új szezon #kékek Bikája!

AZ ÖSSZES HÍR