Jól tanulnak, jól sportolnak! - díjaztuk őket

Vissza
Jól tanulnak, jól sportolnak! - díjaztuk őket

Kedden este a Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt adtuk át a "Jó tanuló! Jó sportoló!" díjakat. Tíz utánpótlás játékosunkat jutalmaztuk.

Számunkra, a MOL-PICK SZEGED-nek nagyon fontos, hogy a sport mellett a gyerekek a tanulásra is komoly figyelmet szenteljenek. Minden évben jutalmazzuk azokat az utánpótlás kézilabdásainkat, akik mindkét kategóriában kiválóan teljesítenek.

A Tatabánya elleni hazai bajnoki előtt tíz fiatalt szólítottunk pályára. Ötven pályázat érkezett, közülük választottuk ki azokat, akik megkapják a "Jó tanuló! Jó sportoló!" elismerést.

Biztosan nagy élmény volt a srácoknak az esemény, hiszen a népes szegedi közönségtől hatalmas tapsot kaptak. A  KÉSZ Csoport képviseletében - utánpótlásunk kiemelt támogatója - Metykó Tibor marketing- és vállalati kommunikációs vezető egy magas minőségű tabletet adott át a srácoknak, Vladan Jordovics, utánpótlásunk szakmai vezetője pedig egy oklevéllel ismerte el a teljesítményüket.

Díjazottaink, U8: Balog Máté. U9: Bagdány Zalán. U10: Molnár Kristóf János. U11: Kádár Gergely. U12: Ördög Dominik. U13: Szendrei Bence János. U14: Dudás Zsombor. U15: Felhő Zalán. Serdülő: Kozma Zétény. Ifjúságiak: Kinyó Gergő.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

Közzétéve: 2020.02.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR