Közel 1 millió forintot gyűjtöttünk Patriknak

Vissza
Közel 1 millió forintot gyűjtöttünk Patriknak

A MOL-PICK SZEGED-család ismét összefogott, és közel 1 millió forintot gyűjtött a másfél éves Batonai Patrik gyógyulására. A mezlicit nyertesei a Tatabánya-meccs előtt vehették át a relikviákat.

Három mezt (Mikler Roland, Bánhidi Bence, PSG) ajánlottunk fel, amelynek a licitje az elmúlt héten ért véget. A Tatabánya elleni meccs előtt adtuk át a licit győzteseinek a nem mindennapi relikviát. Ezeknek a mezeknek komoly ereje van, hiszen a befolyt összeg nagyon jó helyre kerül, a kicsi Patrik gyógyulását szolgálja.

Mindhárom relikvia jó helyre került. Kiss-Kathi Bálint nagy kedvence Bánhidi Bence. A 11 éves kisfiú kézilabdázik, Bence az igazi példaképe, így számára hatalmas élmény volt átvenni az aláírt mezt. Anyukája pedig nagyon boldog volt, hogy hozzájárulhattak Patrik felépüléséhez.

Németh László kedveli Mikler Rolit. Amikor olvasta a felhívásunkat, hogy segíteni szeretnénk Patriknak, egyből elkezdett licitálni. "Ezért szép a sport!" - mondta, hiszen ő a nagy riválisunknak, a Veszprémnek szurkol, de számára fontos volt, hogy segítsen, így a Szeged jótékonysági akciója mellé állt. A sport összehozza az embereket, itt a bizonyíték rá.

Hevesi Zsolté lett a PSG-mez. Mórahalmi szurkolónk is örömmel vette át a nem mindennapi relikviát. Évek óta nagy szurkolónk, büszke arra, hogy a kék táborhoz tartozhat, és segíthetett.

Mivel csapatunknak is hatalmas szíve van, így a keret nagyobb összeget ajánlott fel, illetve több támogatónk is utalt a családnak, így közel 1 millió forintot gyűjtöttünk a kisfiúnak.

Bízunk benne, hogy az anyagi támogatás mellett az a szeretet, amely Szegeden fogadta Patrikot, sokat segít majd abban, hogy minden jó irányba forduljon az életében, így újra eljöhessen hozzánk, hiszen hozzánk hasonlóan ők már a MOL-PICK SZEGED-család részei.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.02.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR