Kedden rangadó itthon a Tatabánya ellen

Vissza
Kedden rangadó itthon a Tatabánya ellen

Kedden 18.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Tatabánya együttesét fogadjuk. Rangadót vívunk az újszegedi sportcsarnokban.

Elővételben egyre több jegy talál gazdára a keddi hazai meccsünkre, amit 18.30-kor a Grundfos Tatabánya ellen vívunk. Évek alatt ismét rangadóvá nőtte ki magát ez a találkozó. Így volt ez a kezdetekkor is, hiszen a nyolcvanas években az egykori Bányász hazánk egyik legjobb csapata volt.

Mi a 19. fellépésünkre készülünk az NB I-ben, a vendégek a 16. meccsüket vívják majd. A mérlegünk kiváló, eddig 17-szer nyertünk, egyetlen vereségünk van. 658 gólt szereztünk eddig, csak 434-et kaptunk.

A Tatabánya a nemzetközi porondon megmutatta az erejét, az EHF-kupa csoportkörében eddig egy győzelmet és két döntetlent könyvelhetett el. Érdekesség, hogy a magyar bajnokságban nincs ilyen jó mutatója, hiszen 15 meccsen 10-szer nyertek és ötször vereséget szenvedtek. Legutóbb éppen a Fradi nyert Tatabányán, múlt hét szerdán 28-24-re.

Nálunk továbbra is két játékosunk sérült, Dmitrij Zsitnyikov visszatérése egyre közelebb van, azonban Luka Stepancicra hosszabb pihenő vár, ha minden jól alakul, akkor négy hét múlva kezdheti el az edzéseket.

Jól hangoltunk a rangadóra, a Vác otthonában 46-28-ra nyertünk, ez új gólcsúcs volt a 2019-2020-as szezonban, hiszen eddig az Egernek dobott 45 gólunk volt a legtöbb. Érdekesség, hogy ez volt a hetedik meccsünk, amikor negyven, vagy annál több találatot jegyeztünk.

A meccs előtt megható jeleneteknek lehetünk majd tanúi, ekkor adjuk majd át azokat a mezeket, amelyekre közel két héten át lehetett licitálni. A kicsi, másfél éves Patrik gyógyulásához járulunk majd hozzá.

A meccs előtt pedig azokat a fiatalokat jutalmazzuk, akik amellett, hogy remekül sportolnak, kiválóan is tanulnak. Számunkra fontos, hogy ne csak a pályán mutassák, mennyire ügyesek, hanem az iskolapadban is kiválóan teljesítsenek.

A meccsre elővételben itt lehet belépőt vásárolni: jegymester.hu

A rangadót az M4 Sport tévé élőben adja.

A találkozó előtt ismét lesz a főbejáratnál relikvia-árusítás.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.02.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR