Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vissza
Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vasárnap este a Sport tévé "Harmadik félidő" műsorának vendége volt klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter és Dean Bombac. Itt jelentettük be, hogy szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

Dean Bombac átvett egy különleges mezt vasárnap este a Sport tévé studiójában, a "Harmadik félidő!" műsorában. 2024 állt rajta. Klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter nyújtotta át neki a kék szerelést. Szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését, és erről az élő adásban számoltunk be.

"A második otthonom Szeged! Egy élsportoló mindig arról álmodik, hogy ilyen kézilabdát szerető helyen sportolhasson. Ami nagyon fontos, az az, hogy a családom is jól érzi magát, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésem. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden játszhatom, komoly céljaink vannak a csapattal, és én ehhez szeretnék hozzájárulni" - nyilatkozta Dean Bombac.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.02.23.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

2020
07/02
Joan Canellas: tele vagyok pozitív energiákkal

Csapatunk játékosa, Joan Canellas egy korrekciós térdműtéten esett át. Spanyol játékosunk szépen gyógyul, és tele van pozitív energiákkal.

AZ ÖSSZES HÍR