Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vissza
Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vasárnap este a Sport tévé "Harmadik félidő" műsorának vendége volt klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter és Dean Bombac. Itt jelentettük be, hogy szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

Dean Bombac átvett egy különleges mezt vasárnap este a Sport tévé studiójában, a "Harmadik félidő!" műsorában. 2024 állt rajta. Klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter nyújtotta át neki a kék szerelést. Szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését, és erről az élő adásban számoltunk be.

"A második otthonom Szeged! Egy élsportoló mindig arról álmodik, hogy ilyen kézilabdát szerető helyen sportolhasson. Ami nagyon fontos, az az, hogy a családom is jól érzi magát, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésem. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden játszhatom, komoly céljaink vannak a csapattal, és én ehhez szeretnék hozzájárulni" - nyilatkozta Dean Bombac.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.02.23.

TOVÁBBI HÍREK

2020
04/03
Mario Sostariccsal 2023-ig meghosszabbítottuk a szerződését

Klubunk 2023-ig meghosszabbította szerződését szlovén jobbszélsőnkkel, Mario Sostariccsal. A szurkolók által csak „SuperMarionak” becézett játékos 2016 óta erősít bennünket.

2020
04/03
Dr. Szűcs Ernő Péter a Kézi vezérlés vendége lesz

A Sport TV Kézi vezérlés podcast-jében Ágai Kis András és Borsos Attila a két műsorvezető. A legfrissebb adás vendége elnökünk, dr. Szűcs Ernő Péter lesz. A video chat-es beszélgetést szombaton lesz látható a tévé online felületén.

AZ ÖSSZES HÍR