Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vissza
Dean Bombac 2024-ig meghosszabbította a szerződését

Vasárnap este a Sport tévé "Harmadik félidő" műsorának vendége volt klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter és Dean Bombac. Itt jelentettük be, hogy szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését.

Dean Bombac átvett egy különleges mezt vasárnap este a Sport tévé studiójában, a "Harmadik félidő!" műsorában. 2024 állt rajta. Klubunk elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter nyújtotta át neki a kék szerelést. Szlovén irányítónk 2024-ig meghosszabbította a szerződését, és erről az élő adásban számoltunk be.

"A második otthonom Szeged! Egy élsportoló mindig arról álmodik, hogy ilyen kézilabdát szerető helyen sportolhasson. Ami nagyon fontos, az az, hogy a családom is jól érzi magát, így örömmel hosszabbítottam meg a szerződésem. Hálás vagyok a sorsnak, hogy Szegeden játszhatom, komoly céljaink vannak a csapattal, és én ehhez szeretnék hozzájárulni" - nyilatkozta Dean Bombac.

Hír: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.02.23.

TOVÁBBI HÍREK

2020
09/25
Jegyértékesítés a Vardar elleni BL-meccsre

Október 1-én (csütörtök) 18.45-kor az északmacedón Vardar Szkopjét fogadjuk a Bajnokok Ligájában. Jegyértékesítési információk.

2020
09/24
Tiszteletbeli MOL-PICK SZEGED-játékossá fogadtuk Erzsit és Szabit

A napokban tiszteletbeli MOL PICK SZEGED játékossá fogadtunk két kerekesszékes-válogatott kézilabdázót, Szilágyi Erzsébetet és Fekete Szabolcsot.

AZ ÖSSZES HÍR