Szombaton irány Vác!

Vissza
Szombaton irány Vác!

Szombaton 18.30-kor a Vác otthonában lépünk pályára a K&H férfi kézilabda ligában. Ez lesz a 18. meccsünk az NB I-ben.

Jön a hetedik fellépésünk februárban. Szombaton 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga 16. fordulójában a sereghajtó Vác otthonában vizitálunk. Ez lesz a 18. meccsünk, hiszen több mérkőzésünket előrehoztunk, így előrébb járunk, mint néhány csapat. Eddig 16 győzelem és egy vereség a mérlegünk, 612 gólt szereztünk, 406-ot kaptunk.

Mario Sostaric a legeredményesebb játékosunk az NB I-ben, szlovén válogatott jobbszélsőnk 100 találatnál jár. Őt követi Bogdan Radivojevics 59, Stanislav Kaspárek 49 góllal.

A Vác eddig egyetlen pontot szerzett a bajnokságban, a Mezőkövesddel játszott 22-22-es döntetlent. Menet közben alaposan átalakult a kerete, több játékos is távozott. A keretben a szélső Nagy Norbert neve lehet ismerős a szegedi szurkolóknak, hiszen egykor minket erősített.

Csütörtök este szerencsésen visszaérkeztünk Németországból, péntek délelőtt pedig már edzésen vesz részt a csapat. Szerencsére mindenki megúszta a Flensburg elleni BL-meccset sérülés nélkül, így Dmitrij Zsitnyikovon és Luka Stepancicson kívül mindenki harcra készen várja a szombat bajnokit.

Legközelebb február 25-én (kedd) 18.30-kor a Tatabánya ellen játszunk hazai pályán, a meccsre belépőt itt lehet vásárolni: jegymester.hu.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

 

Közzétéve: 2020.02.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR