Patrik is velünk szurkol a hét meccsén - várjuk a felajánlásokat

Vissza
Patrik is velünk szurkol a hét meccsén - várjuk a felajánlásokat

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a francia PSG csapatát fogadjuk. A hét meccsén velünk szurkol majd a másfél éves Batonai Patrik és családja.

Újabb szurkolóval bővül a MOL-PICK SZEGED-család. Vasárnap ott lesz a lelátón, a hét meccsén a másfél éves Batonai Patrik és családja. A kisfiúnak segítünk, hogy meggyógyuljon, így meghívtuk őket a francia PSG elleni BL-meccsünkre. Mi is és ők is izgalommal várják a nem mindennapi találkozót, a csoportrangadót.

Hétfőn indítottuk el a vatera.hu-n a licitet, három mezt ajánlottunk fel: Mikler Rolandét, Bánhidi Bencéét és a PSG csapatáét. Szépen lépked "Csak előre" a licit, amely február 21-én zárul.

Patrik komoly műtét előtt áll, szívtranszplantáció vár majd rá. A beavatkozás után megváltozik a család élete, hiszen Patrik teljes felépülését csak egy steril lakás és környezet szolgálhatja. Ebben szeretnénk segíteni, hogy minden jól és ideálisan alakuljon a kisfiú számára.

Süli Róbert

Közzétéve: 2020.02.13.

TOVÁBBI HÍREK

2020
02/27
200. BL-fellépésünk következik Barcelonában

200. Bajnokok Ligája-mérkőzésünket vívjuk szombaton 20 órakor Spanyolországban, a Barcelona otthonában. Az idény utolsó csoportmeccse vár ránk.

2020
02/27
Joan Canellas: 2021-ig MOL-PICK SZEGED

Csapatunk 2021. június 30-ig meghosszabbította szerződését Joan Canellasszal. Spanyol játékosunk remekül érzi magát Szegeden, nagyon boldog, hogy továbbra is viselheti a kék mezt.

AZ ÖSSZES HÍR