Rajko Prodanovics izgalommal készül a visszatérésre

Vissza
Rajko Prodanovics izgalommal készül a visszatérésre

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a nyártól 2+1 éves szerződést kötött a szerb válogatott Rajko Prodanoviccsal. A jobbszélső egy év után tér vissza hozzánk.

- Nagyon örülök annak a lehetőségnek, hogy ismét a Pick Szeged csapatában szerepelhetek. Hatalmas bizonyítási vágy dolgozik bennem, szeretném jó és eredményes játékkal meghálálni mindenkinek, hogy újból Szegedre szerződhetek. Egy nagy lehetőség reményében távoztam a tavalyi évben, ami végül hibának bizonyult. Az elmúlt időszak sok mindenre ráébresztett, de leginkább arra, hogy nagyon szerettem a Pickben szerepelni, hiszen egy jól menedzselt, kiváló klubról van szó. Remek közösség  és egy fantasztikus szurkolótábor jellemzi, amely előtt élmény rendszeresen pályára lépni. Sokat tanultam ebből az egy évből és kész vagyok a jövőben teljes szívből és odaadással ismét a Szegedért harcolni. Családommal már nagyon várjuk a visszatérést, azt, hogy újból felhúzhassam  magamra a Pick Szeged kék mezét – nyilatkozta Rajko Prodanovics.

Közzétéve: 2014.03.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR