Túl egy teljes héten

Vissza
Túl egy teljes héten

Túl egy teljes hét felkészülésen az itthon lévő keret. Juan Carlos Pastor vezetőedző irányításával keményen készül a Csipetcsapat.

Napról napra egyre jobb állapotban vannak azok a játékosaink, akik itthon készülnek. Mivel javában zajlik a férfi kézilabda Európa-bajnokság, és szerencsére a MOL-PICK SZEGED válogatott játékosainak csapatai jól szerepelnek, így elég foghíjas az itthon lévő keretünk. Nem hiába hívtuk őket Csipetcsapatnak, hiszen összesen heten tartózkodnak jelenleg Szegeden. Ez jövő héten változik, visszatér a szerb Bogdan Radivojevics és az orosz Dmitrij Zsitnyikov. Az említett két játékos csapata, a szerb és az orosz búcsúzott az Eb-től.

Mivel a hetes fogatból többen is sérülés után tértek vissza, így ők sokat járnak kezelésre a MOL-PICK SZEGED rehabilitációs központjába, ahol Thékesné Cini és munkatársai veszik kezelésbe a fiúkat.

Ricsiék körtánca

A hét főként a fizikai felkészítésről szólt, a spori kondijában végeztek erősítő feladatokat a játékosok. Bubori Kornél erőnléti edző rendesen megmozgatta őket. A játék sem maradt el, csütörtökön ádáz lábtengócsata alakult ki, és a végén a Damjanovics, Bodó, Blazevic, Nagy négyes táncolhatott, hiszen 2-0-ra legyőzte az Ignjatovics, Alilovic, Sigurmannsson, Gaber csapatot.

Pénteken délelőtt még edzett a csapat – szombaton sok-sok fotót láthatnak majd erről a közösségi felületeinken - , a szombat és a vasárnap a pihenésről szól.

Meccslázban ég Makó

A szurkolók legnagyobb örömére egy hét múlva, január 24-én (péntek) 18 órakor edzőmeccset játszunk. „Jövünk Makó!” Az Orosháza elleni felkészülési találkozónkat a Maros-parti városban vívjuk, amelyre a város lakói már nagyon készülnek. Imádják a kézilabdát, szeretnek bennünket. Elég csak két egykori klasszisunkat, Szabó „Sonka” Lászlót és Nagy Zoltánt megemlíteni, mindketten a város szülöttei, csapatunk legendái. A meccs megtekintése ingyenes.

Folytatódik a PickBall-kupa

Szombaton és vasárnap folytatódik a PickBall-kupa, ismét főszerepet játszanak a fiatalok. Előbb az U11-es, majd másnap az U13-as torna meccseit rendezik a Csonka gimnáziumban. Mindkét napon díjátadó szerepet töltenek be a MOL-PICK SZEGED játékosai, így a kisebbeknek Jonas Källman adja át a díjat, majd a nagyobbakat Marko Krivokapics jutalmazza.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

Közzétéve: 2020.01.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR