Az év első nagy meccsei: IV. Mézi-kupa

Vissza
Az év első nagy meccsei: IV. Mézi-kupa

Vasárnap 9 órakor immár negyedik alkalommal emlékezünk nagy szurkolónkra, Mézes Sándorra. Nem mindennapi meccseket láthatnak majd szurkolóink.

Hetek óta tart a lázas készülődés a IV. Mézi-kupára. Csapatunk nagy szurkolójára, Mézes Sándorra emlékezünk immár negyedik alkalommal. Ez a viadal mindig összehozza a MOL-PICK SZEGED-családot, ennek az eseménynek különös hangulata van.

Klubunk és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület szívügyének érzi mindig a tornát.

Idén is négy csapatot hívtunk meg, illetve csatlakoznak a kupához a Szegeden tanuló spanyol diákok, akik rendszeresen feltűntek a meccseinken, és segítettek bennünket a szurkolásukkal.

Ők egy bemutatómeccset vívnak majd, ezt az összecsapást Zsuzsa mama emlékére rendezzük.

Minden csapatban szerepelnek majd egykori legendák, így többek között Avar György, Herbert Gábor, Bartók Csaba, Nagy Zoltán és Vadkerti Attila is mezt húz.

A mesterek pedig az itthon lévő játékosaink lesznek. A Mézinek Jonas Källman és Bodó Richárd ad majd tanácsot, a Csak Előrének Mirko Alilovic és Matej Gaber, a Köménymagnak Alen Blazevic és Stefan Sigurmannsson, míg a címvédő Sportolók/média együttesnek Nenad Damjanovics és Nagy Martin segít majd.

A meccsek 2x10 percesek, így igazán kis pörgős eseménynek lesz házi gazdája az újszegedi sportcsarnok.

A #kékek forgatnak az eseményről, így a következő adásban látványos és humoros jelenetekben sem lesz hiány.

A IV. Mézi-kupa programja, 9 óra: Mézi-Köménymag. 9.30: Csak előre-Sportolók/média. 10 óra, Zsuzsa mama emlékére: Mézi-válogatott-Spanyol diákok. 10.30: Bronzmeccs. 11 óra: Döntő.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2020.01.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR