Alen Blazevic: végre itt vagyok!

Vissza
Alen Blazevic: végre itt vagyok!

Alen Blazevic, csapatunk hűséges légiósa hosszú sérülés után tért vissza a keretbe, és kezdte meg a felkészülést. Csiro jól van, és egy szép, eredményes tavaszban reménykedik.

- Egyelőre még kevesen vagyunk, de milyen érzés újból a társakkal edzeni?

- Kimondhatatlanul jó érzés volt ismét feljönni a társakkal az újszegedi sportcsarnok küzdőterére, újból együtt edzeni velük. Lépésről lépésre kell haladnom, éppen ezért jön jól ez a január arra, hogy teljesen felépítsem magam. Bízom benne, hogy februárra, amikor következnek az éles meccsek, teljesen rendben leszek.

- Egy sportolónak mindig büntetés egy hosszú sérülés. Mennyire viselt meg ez az időszak?

- Nem kívánom senkinek sem az első időszakot, egy szóval összefoglalva: katasztrofális volt. A műtét után egy hónapig nem mozoghattam, ennél nagyobb büntetés nincs egy élsportolónak. Ezután elkezdtük a terápiát, Bubori Kornéllal sokat edzettem, ezek speciális tréningek voltak. Ez már elviselhetőbb időszak volt, mert az egész napomat lefoglalta. Rengeteg voltam gyógytornán is, ezért külön köszönet a MOL-PICK SZEGED rehabilitációs csapatának, akik rengeteget foglalkoztak velem!

- Hogy élted meg a meccseket a lelátóról?

- Ez sem volt könnyű, sőt talán még nehezebb volt. Viszont nagyon sokat segített a gyógyulásomban, hogy eredményesen és jól játszottunk. Nagyon szép időszakon vagyunk túl, sajnálom, hogy ebben nem tudtam segíteni.

- Sok nagy csatát megéltél már velünk! Mit vársz a tavasztól?

- Fontos február jön. Csatában vagyunk a Bajnokok Ligájában a csoportelsőségért. Nagyon bízom benne, hogy ezt sikerül megszereznünk. A célunk nem változott, továbbra is tartjuk magunkat a szlogenünkhöz: „Elindulunk a BL-ben, hogy megvalósítsuk az álmainkat” És az sem lehet kérdés, hogy itthon arra hajtunk, azért küzdünk, hogy megvédjük a Magyar Kupát, és idén mi legyünk a magyar bajnokok is.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2020.01.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR