Munkához látott a Csipet csapat!

Vissza
Munkához látott a Csipet csapat!

Csütörtök délelőtt elkezdtük a felkészülést, egyelőre kis létszámmal, igazi kis Csipet csapattal. Az első foglalkozáson a labda még nem került elő.

A szülinapos Nagy Martin volt a legfrissebb! Bár ez sem teljesen igaz, hiszen a két terapeuta, Djordje  Ignjatovics és Molnár Tamás érkezett elsőként az öltözőbe, hiszen nekik elő kellett készíteni a terepet, de Martin volt a leggyorsabb a játékosok közül.

Csipet csapat

Elkezdtük! Munkához láttunk. Csipet csapatnyi játékos hallgatta Juan Carlos Pastor vezetőedzőt, aki elmondta, hogy mi vár a fiúkra. Bodó Richárd, Nagy Martin, Mirko Alilovic, Matej Gaber, Alen Blazevic, Stefan Sigurmannsson alkotott egy kört, kiegészülve a szakmai stábbal. Jonas Källman még az első edzést kihagyta, de csapatkapitányunk is elkezdi a visszatérést a műtétje után.

Kornél és a népszerűségi lista

Bubori Konrél erőnléit edző az elkövetkező napokban nem szerepel majd a játékosok népszerűségi listájának az élén. Kornél már az első foglalkozáson szépen megmozgatta a fiúkat, nem kellett sokat várni az első izzadságcseppek megjelenésére. Természetesen fokozatosan emelkedik majd a penzum, hiszen ez az időszak az erőnlét megszerzéséről is szól.

Csiro és Sigi a terepen

Alen Blazevic – pénteken hosszabb interjút olvashatnak majd hűséges légiósunkkal –, Stefan Sigurmannsson és Bodó Richárd is sérülése után látott munkához, Ricsi még visszafogottabb tempóban készül, ő igazán csak az erőnléti gyakorlatokat végzi teljes intenzitással.

- Jó, napról napra jobb, de nem az igazi, így erős lövéseknél még fájdalmat érzek – mondta edzés közben átlövőnk.

A kis Csipet csapat keményen odatette magát, másfél óra után senki sem panaszkodott, hogy nem fáradt el. Ez az időszak már ilyen, mindenki a „túlélésre” játszik.

Makói edzőmeccs

Csapatunk egy edzőmeccset vív a felkészülés alatt, méghozzá január 24-én (péntek) 18 órakor Makón. Ellenfelünk a szintén NB I-es Orosháza lesz.

Mesterek a Mézi-kupán

Vasárnap 9 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban a IV. Mézi-kupa. A meghívásos tornán az induló csapatok kispadján az itthon lévő játékosaink ülnek, ők lesznek az edzők. A Mézinek Jonas Källman és Bodó Richárd lesz a mestere, a Csak Előrét Mirko Alilovic és és Matej Gaber irányítja, a Köménymagnak Alen Blazevic és Stefan Sigurmannsson ad majd tanácsokat, míg a címvédő Sportoló/média együttesét Nenad Damjanovics és Nagy Martin irányítja.

A IV. Mézi-kupa programja, 9 óra: Mézi-Köménymag. 9.30: Csak előre-Sportolók/média. 10 óra, Zsuzsa mama emlékére: Mézi-válogatott-Spanyol diákok. 10.30: Bronzmeccs. 11 óra: Döntő.

Start a PickBall-kupán

Szombaton és vasárnap megkezdődik a küzdelem a Csonka gimnázium tornacsarnokában, a PickBall utánpótlás kézilabdatornán. Szombaton az U12-esek, másnap az U14-esek lépnek a pályára. Mindkét nap 10 órakor kezdődnek a küzdelmek, mindkét korosztályban izgalommal készülnek már a #kisKékek!

Jönnek a #kékek

Az természetes, hogy vasárnap a Mézi-kupán, majd délután a PickBall-tornán is forgatnak a #kékek, így ország-világ láthatja majd a következő adásban mindkét eseményt.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

 

 

Közzétéve: 2020.01.09.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR