Bodó Ricsi: alakul a vállam!

Vissza
Bodó Ricsi: alakul a vállam!

Bodó Richárd, csapatunk balátlövője vállsérüléssel bajlódott. Ricsi egyre jobban van, hatalmas élmény volt számára a karácsony.

- Köszönöm, jól vagyok – kezdte a beszélgetést Bodó Richárd, csapatunk játékosa –, már Győrben tartózkodom, a válogatottal készülök. Alakul a vállam, egyre jobb állapotban van, rengeteg kezelést vettem fel, gyógytornára jártam, edzettem, szóval mindent megtettem azért, hogy rendbe jöjjek. Az, hogy játszom-e az Európa-bajnokságon, a napokban dől el, lesz még egy komoly orvosi konzílium, amelyen eldől a sorsom. Nem tudok jósolni, hogy minden rendben van-e, természetesen szeretnék játszani.

Ricsi számára igazán különleges volt az elmúlt időszak. Az első karácsonya volt édesapaként. Az ünnepeket Szegeden töltötték.

- Csodás! Ha egy szóval kellene összefoglalni az eltelt időszakot. Bence bearanyozta minden napunkat, így a szentestét is. A család jött el hozzánk, mi most nem akartunk utazni, jó volt együtt lenni. Nem vittük túlzásba a szilvesztert sem, otthon maradtunk. Amíg a kisfiam fent volt, addig vele játszottunk. Pörgős kis nap volt, így éjfélkor még koccintottunk egyet, utána viszont nem sokkal pihenőre tértünk. Ez egy nagyon szép időszak volt, jót tett a lelkemnek, és sokat segített a gyógyulásomban, hogy ilyen sokat lehettem a szeretteimmel.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2020.01.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR