Juan Carlos Pastorral hangolunk a rangadóra

Vissza
Juan Carlos Pastorral hangolunk a rangadóra

Szombaton 19.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. Juan Carlos Pastor vezetőedzővel hangolunk a meccsre.

- Jön az első rangadó! Mit jelent ez az edzői pályafutásában?

- Az egyik legfontosabb meccs következik, amely Magyarországon mindig különlegesnek számít. Ez egy komoly rangú derbi! Fontos találkozó vár ránk, most fejeztük be a BL-csoportmeccseket, mindkét oldalon akadnak sérültek.

- Létezik még olyan, hogy valamilyen új dologgal meglepi egyik csapat a másikat?

- Biztos vagyok benne, hogy igen! Mi minden meccsre próbálunk valamilyen újdonságot hozzátenni.

- A héten csak erre a rangadóra kellett koncentrálnia a csapatunknak. Ez könnyebbség?

- Mindig fontos, hogy legyen több napunk felkészülni, különösen igaz volt ez most a kemény november után. Most először arra figyeltünk, hogy mindenki kapjon rendesen pihenőt, a sérüléssel bajlódó játékosaink rendbe jöjjenek.

- Említette a novembert, meccsről meccsre jobban játszott a csapat. Osztja ezt a véleményt?

- Egy válogatott hét után tértünk vissza. Ez mindig komoly kihívás, mert rengeteg mindent elfelejtenek a játékosok. Az első időszakban vissza kellett hozni őket arra a szintre, amiben előtte voltunk. A végére sikerült lendületbe jönnünk, ennek nagyon örülök.

- Mi lesz a döntő a rangadón?

- Fontos része egy ilyen szintű meccsnek a kevés labdaveszítés. De a védekezés dönt el egy-egy ilyen összecsapást, ha ez jól működik, akkor könnyebb a dolgod a támadásban is. Komoly csatára számítok, és mint mindig, most is az a célunk, hogy győzelemmel ajándékozzuk meg a lelkes szurkolóinkat.

Interjú: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2019.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR