Mindig fontos, hogy segítsünk

Vissza
Mindig fontos, hogy segítsünk

A hétfő délutánunk is mozgalmas volt. Juan Carlos Pastor és Jonas Källman előbb az ÁGOTA Alapítványnál, majd a Reménysugár Alapítványnál járt.

Ha december, akkor segítünk, jótékonykodunk. Ez már évek óta megszokott a MOL-PICK SZEGED-családnál. Tiszta szívből tesszük. Az elmúlt héten az Eger elleni bajnoki előtt gyűjtöttünk kabalákat. Közel 30 zsákot pakoltak tele a gyerekek a meccs után, amit hétfő kora délután az ÁGOTA Alapítványnak adott át Juan Carlos Pastor vezetőedző és Jonas Källman csapatkapitány. Olyan családokhoz kerülnek ezek a játékok, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.

Ezzel nem ért véget a délutánunk. Ezután a Reménysugár Alapítványhoz vezetett az utunk. Ez a látogatás egészen más, mint bármi. Mindenkinek fontos, hogy jöjjünk, segítsünk, mert itt minden szeretet, minden kedvesség, minden támogatás fontos. Ez nem egy kötelező kör, itt,azokban a pillanatokban kicsit átszellemülünk, mert tudjuk, hogy itt fontos a segítség.

Ajándékkal érkeztünk, Jonas a saját 8-as mezét ajánlotta fel az osztálynak, valamint a teljes csapat nevében pénzadományt adtunk át, ezzel is segítve a gyerekek gyógyulását, az ott dolgozók munkáját.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2019.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2020
06/06
Teljes az NB I-es mezőny, szeptemberben start

Szeptemberben újból 14 csapattal rajtol el a K&H férfi kézilabda liga.

2020
06/05
Gém Zoltánra emlékezünk

Klubunk az egykori kiváló vízilabdázóra, üzletemberre, dalszövegíróra, Gém Zoltánra emlékezik. Az általa írt „Ma elindulunk” számmal indítjuk minden idényünket.

AZ ÖSSZES HÍR