Joan Canellas köpenyt kapott ajándékba az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán

Vissza
Joan Canellas köpenyt kapott ajándékba az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán

Remek hangulatú látogatáson vett részt Joan Canellas, csapatunk spanyol játékosa. Az irányító-átlövő a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karán járt, ahol névre szóló köpenyt kapott ajándékba.

Sokszor teszik fel a kérdést nekünk, hogy a civil életben is ilyen kedvesek és barátságosak a játékosaink? Mert a meccs után mindenki ezt tapasztalja, és nagyon kedvelik a srácokat.

Hétfő délelőtt a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának jó néhány tanulója, illetve dr. Zupkó István dékán, csapatunk nagy szurkolója, Csupor Dezső dékánhelyettes győződhetett meg arról, hogy minden pillanatban ilyenek a MOL-PICK SZEGED-játékosai. Spanyol légiósunkat, Joan Canellast látták vendégül. Ez sem véletlen, hiszen Joan gyógyszerésznek tanul, már négy évet elvégzett otthon Spanyolországban, és azt tervezi, hogy ha véget ér a pályafutása, akkor mindenképpen befejezi az egyetemet. A családjában hatalmas hagyománya van a gyógyszerészetnek, hatan, köztük a felesége is diplomázott már.

Játékosunk egy névre szóló gyógyszerész-köpenyt kapott ajándékba, amit büszkén vett fel. Megköszönte, majd elárulta, hogy ez számára egy csodás nap.

Ezután egy laboratóriumban egy népes hallgatói csapat várta. Többen csapatunk mezében, sállal a nyakukban hallgatták Joan Canellast, aki csak mesélt és mesélt. Többször is mosolyt csalt a fiatalok arcára, majd örömmel dedikálta az autogramkártyákat. Ezután még egy kutatólaborba is elvitték, ahol a #kékek egy hosszabb interjút készítettek vele.

Szóval a civil életben is ilyen kedvesek a mi a fiaink. Az biztos, hogy Joan Canellas megmutatta, nemcsak a pályán profi, hanem az emberek között is.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Sólya Eliza

 

Közzétéve: 2019.12.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR