Letették a szegedi Aréna alapkövét

Vissza
Letették a szegedi Aréna alapkövét

Ma délelőtt letették az új szegedi Aréna alapkövét. Az eseményen csapatunkat dr. Szűcs Ernő Péter elnök és Mikler Roland képviselte.

Régóta vártunk már erre a pillanatra. Ez végre 2019. november 29-én valósággá vált. Letették az új szegedi aréna alapkövét. Az eseményen dr. Szűcs Ernő Péter elnök és Mikler Roland képviselte a csapatunkat.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke és Bartók Csaba egykori játékosunk köszöntötte a meghívott vendégeket. Mindannyian méltatták klubunkat, az elért sikereinket, a jelent, és a biztató jövőt. Jó érzés volt hallgatni, hogy mindannyian milyen remek véleménnyel nyilatkoztak rólunk, a klubról, a szurkolóinkról.

- Ez egy gyönyörű nap a MOL-PICK SZEGED életében – nyilatkozta az ünnepélyes eseményen dr. Szűcs Ernő Péter elnök. - Egy régi álmunk valósul meg, nagyon várjuk már azt a pillanatot, amikor végre meccset játszhatunk egy olyan Arénában, amely a XXI. század követelményeinek megfelel. Mindenki azt kérdezi, hogy milyen lesz? Röviden összefoglalva: gyönyörű, méltó a szegedi kézilabdához. Ez mindenkinek hatalmas motivációt jelent, még nagyobb munkára sarkall bennünket. Több mint nyolcezer szurkoló fér majd be. Ez hatalmas létszám, de az a célunk, hogy minél több meccsen legyen telt ház, és legyen olyan hangulat, amely mindig is jellemezte a meccseinket.

- Felemelő érzés egy ilyen történelmi pillanatnak a részese lenni. Többször is megnéztem a tervet, csodaszép arénánk épül majd, minden bizonnyal hatalmas élmény lesz pályára lépni benne. Nagyon várom ezt a pillanatot, itthon, Magyarországon még sohasem játszottam nyolcezer néző előtt. Főként azért lesz izgalmas, mert ebben az arénában jóformán mindenki nekünk szurkol majd, ennyi ember pedig hihetetlen hangulatot képes teremteni. Nagyszerű táborunk van, nemcsak a csapat, hanem ők is nagyon megérdemlik, hogy méltó körülmények között szurkolhassanak, űzzenek, hajtsanak bennünket – nyilatkozta Mikler Roland.

Cikk: Süli Róbert
Fotók: Kocsis Alíz

 

 

 

Közzétéve: 2019.11.29.

TOVÁBBI HÍREK

2020
07/06
Ginál János 27 éve rajong csapatunkért

Ginál János 1993-ban szeretett bele csapatunkba. Azóta követ bennünket, sok-sok külföldi meccsen is szurkolt nekünk.

2020
07/03
Stefán Sigurmannsson, az izlandi nagy ho-ho-horgász

Milyen gyerekkora volt Stefán Sigurmannssonnak? Erről beszélgettünk csapatunk izlandi játékosával.

AZ ÖSSZES HÍR