Újból itthon, a Gyöngyöst fogadjuk

Vissza
Újból itthon, a Gyöngyöst fogadjuk

Ma 18.30-kor a Gyöngyös csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában. A meccset az M4 Sport élőben adja.

Jön a kilencedik meccsünk a K&H férfi kézilabda ligában. Ma 18.30-kor a Gyöngyös együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A rangadót az M4 Sport élőben adja.

Az idei bajnokság egyik meglepetéscsapata érkezik hozzánk, hívhatnánk őket akár „kis Szegednek” is, hiszen többen játszottak a jelenlegi keretükből nálunk. Tóth Mihály kapus, Hegedüs Márk, Varsandán Milán és Urbán Egon viselte egykor a kék mezt.

A Heves megyei együttes eddig 8 mérkőzést játszott, és hatot megnyert. Csak a Veszprém és a Füred otthonában kaptak ki, így meglepetésre a harmadik helyen állnak a tabellán.

A mi mutatónk hibátlan: nyolc meccs, nyolc győzelem a mérlegünk. A Celje elleni BL-győzelem után mindenki jókedvűen készül a bajnokira. Alen Blazevic továbbra is a rehabilitációt végzi, kérdéses Bodó Richárd, Jorge Maqueda és Rosta Miklós játéka is. Ami jó hír, hogy Nik Henigman rendbe jött, így ő biztosan pályára léphet ma este. Stefán Sigurmannsson az elmúlt héten megbetegedett, izlandi szélsőnk még nem tud játszani.

A novemberi erőltetett menet második felvonása következik. A héten még egy találkozó vár ránk, vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a norvég bajnok Elverum együttesét fogadjuk.

A hétfői nap igazán boldoggá tette a MOL-PICK SZEGED szurkolóit. Dean Bombac talpról eleresztett bombája lett a forduló második legszebb találata a BL-ben, míg a nyolc gólig jutó Bogdan Radivojevics ismét bekerült a forduló válogatottjába. Ha valaki pedig bármelyik közösségi média felületén megnézte Luka Zvizej bejegyzéseit, akkor azt láthatta, hogy egykori szélsőnk hálásan köszönte a szegedi közönség fogadtatását, szeretetét. Jó érzés volt ezt látni, minden kék szimpatizánsnak megdobogtatta a szívét.

Ma azonban jön az újabb feladat, megszerezni a magyar bajnokságban a kilencedik győzelmünket, a meccs végén pacsizni menni, hogy erőt merítsünk a további feladatokhoz.

Cikk: Süli Róbert

Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.11.05.

TOVÁBBI HÍREK

2020
05/26
Varga Gábornak nagyon hiányzik a szurkolás

Csapatunk egyik vezérszurkolója, Varga Gábor a 2007-ben szerzett bajnoki aranyérem óta vált kék megszállottá.

2020
05/25
Kvízjátékunk fődíja is gazdára talált

A leghűségesebb játékosaink között sorsoltuk ki kvízjátékunk fődíját, egy Samsung Galaxy Tab táblagépet, amelyet a PC-Trade Systems ajánlott fel.

AZ ÖSSZES HÍR