Ricsi és Bence volt a vendég a Plaza lottózó megnyitóján

Vissza
Ricsi és Bence volt a vendég a Plaza lottózó megnyitóján

Bodó Ricsi és Bánhidi Bence volt a vendég a Szeged Plazában megnyílt lottozóban. Szombat délután sok-sok fotót készítettek a vendégek a játékosainkkal.

A szombat délelőtti edzés után Bánhidi Bence és Bodó Richárd támogatónk, a Szerencsejáték Zrt. új lottózójának megnyitójának a vendégei voltak. A Szeged Plazában nyílt meg az új lottózó. A két magyar válogatott játékos remek hangulatú délutánt töltött el, sok-sok fotót készítettek velük, illetve rengeteg aláírást osztottak ki, volt akinek a mezére kanyarították a nevüket.

A játék sem maradt el, Ricsi kisfiának egy macis kulcstartót pörgetett. A kicsi Bence ennek nagyon örült, a nyolc hónapos kisfiú gyorsan hozzá is látott, hogy elfogyassza, egyből a szájába vette a játékot. Természetesen mindenki buzdította a fiúkat, erőt adva a vasárnap Celje elleni hazai BL-meccsre.

Szöveg: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

 

Közzétéve: 2019.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2019
11/15
Pastor mester Elverumban komoly csatára számít

Csapatunk vasárnap 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában Norvégiában, az Elverum Handball otthonában lép pályára. Juan Carlos Pastorral a péntek délelőtti edzés előtt beszélgettünk.

2019
11/14
Tizenhat év után térünk vissza Norvégiába

Vasárnap 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, a 8. fordulóban Norvégiában, az Elverum Handball otthonában folytatjuk a küzdelmet. 2003 után játszunk ismét vikingföldön.

AZ ÖSSZES HÍR