Meccsre fel! Meccsnap (Útinapló)

Vissza
Meccsre fel! Meccsnap (Útinapló)

Szerencsésen megérkeztünk Horvátország fővárosába, Zágrábba. Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára.

Vasárnap, 12.30: Szép az idő, süt a nap, 23 fok van a horvát fővárosban. Azzal nem mondunk nagyot, hogy a szállodánk környékén minden kávézó tele van, ez megszokott dolog itt Zágrábban.

Sétáltunk, tettünk egy nagy kört, a helyiek figyeltek, először azt gondolták, hogy a Hajduk focicsapata lehetünk, de mivel mindenkin MOL-PICK SZEGED-es melegítő volt, így gyorsan megnyugodtak, hogy nem a nagy rivális merészkedett ki az utcára.

Nálunk végül Stefan Sigurmannsson maradt ki a keretből, izlandi szélsőnk lábsérüléssel bajlódik, ezért nem játszik. A többiek rendben, egészséges a keret, amely nagy önbizalommal és lelkesedéssel várja a meccset.

Jönnek a kék hívek is, már egyre többen posztoltak, hogy elindultak a meccsre, hogy erőt, energiát adjanak nekünk a Zágráb ellen, amit a Sport1 tévé élőben ad.

 

 

Szombat, 21 óra: Minden oké! Remek időben szeltük a kilométereket és érkeztünk meg szerencsésen a horvát fővárosba, Zágrábba. Délelőtt még Szegeden edzettünk, itt is minden rendben zajlott, majd 17 játékos kelt útra és szakmai stáb. Egyelőre még nem döntötte el Juan Carlos Pastor, hogy melyik lesz az a tizenhat kézilabdás, aki a keretet alkotja vasárnap délután.

A Balaton mindenkit elvarázsolt, gyönyörű volt, ahogy a napsütésben kéklett a tó. Azért még innen sokáig tartott az út, de végül túléltük. A Panorama Hotel a főhadiszállásunk, itt lakik a Hajduk Split labdarúgócsapata is. A horvát futballcsapat a Lokomotiv Zagreb ellen vasárnap játszik majd bajnokit. Ennek Luka Stepancic annyira nem örült, hiszen ő hatalmas Dinamo Zagreb-szurkoló.

Apropó szurkolók: vasárnap 120 szegedi buzdít majd bennünket, ismét szépen megtelik a vendégszektor. Gyors vacsora, majd pihenés következik, ez a szombati programunk. Vasárnap a reggeli után közös séta szerepel a programban, jönnek a #kékek is, így a következő adásban igazán izgalmas részeket láthatnak majd a kék hívek. Szóval minden rendben, most már egy feladatunk maradt: vasárnap a következő feladatra koncentrálni, és ismét meghódítani Zegrebet.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.10.19.

TOVÁBBI HÍREK

2020
05/26
Varga Gábornak nagyon hiányzik a szurkolás

Csapatunk egyik vezérszurkolója, Varga Gábor a 2007-ben szerzett bajnoki aranyérem óta vált kék megszállottá.

2020
05/25
Kvízjátékunk fődíja is gazdára talált

A leghűségesebb játékosaink között sorsoltuk ki kvízjátékunk fődíját, egy Samsung Galaxy Tab táblagépet, amelyet a PC-Trade Systems ajánlott fel.

AZ ÖSSZES HÍR