Csiki Csaba: volt bennem drukk rendesen

Vissza
Csiki Csaba: volt bennem drukk rendesen

Kedden az Orosházán lejátszott bajnoki meccsen élete első NB I-s meccsét játszotta csapatunkban a 18 éves Csiki Csaba. Vele beszélgettünk.

- Mikor tudtad meg, hogy bekerülsz a keretbe?
 
- Hétfőn délelőtt hívtak telefonon, hogy kedden én is utazom a csapattal Orosházára. Éppen suliban voltam, ötödéves vagyok Makón. Amikor közölték velem a hírt, onnantól kezdve nem is tudtam az órákra figyelni, végig a nagy lehetőség járt a fejemben, amit nagyon köszönök Juan Carlos Pastor edzőnek.
 
- Izgultál?
 
- Nagyon! Dolgozott bennem a drukk rendesen. Pár percet kaptam, de ennek nagyon örültem, hatalmas motiváció ez számomra. Nem volt ismeretlen a csapat, hiszen már többször is edzettem együtt a fiúkkal, illetve a nyári edzőtábort is végig csináltam.
 
- Kérlek mutasd be magad, mert sokan csak most ismerték meg a neved!
 
- Makón ismerkedtem meg a kézilabdával, itt születtem, 2012-ben indult a pályafutásom. Többen javasolták, hogy próbáljam ki magam Szegeden, szerencsére megfeleltem a felvételin, így a PICK SZEGED-játékosa lettem. Jelenleg az ifi I. osztályban és az NB II-ben szerepelek rendszeresen. Eredeti posztom balátlövő, most Orosházán viszont balszélsőként játszottam, ami nagyon nagy élmény volt számomra.
 
Interjú: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2019.10.09.

TOVÁBBI HÍREK

2020
02/25
Győzelemmel hangoltunk a Barcelona ellen

Kedden este rangadót vívtunk hazai pályán a Tatabánya ellen. Háromezer néző előtt 18-12-es félidő után 36-25-re nyertünk.

2020
02/24
Kárpáti Krisztián lesz július 1-től a PICK Akadémia szakmai vezetője

Július 1-től Kárpáti Krisztián lesz a PICK Akadémia szakmai vezetője. A fiatal, 36 éves tréner hatalmas kihívásnak tartja a szegedi munkát.

AZ ÖSSZES HÍR